Ο Ερντογάν μήνυσε την Τουρκία!

Ο Ερντογάν μήνυσε την Τουρκία! Facebook Twitter
2

Το ίδιο το κράτος του οποίου είναι επικεφαλής μήνυσε ο Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή τις αποκαλύψεις μέσω Twitter και YouTube τηλεφωνικών συνομιλιών στις οποίες εμφανίζεται, τόσο ο ίδιος, όσο και μέλη της οικογένειας του να κανονίζουν «μίζες».

Ο Ερντογάν υπέβαλε, σύμφωνα με το Έθνος που αναδημοσιεύει σχετικό άρθρο της Χουριέτ, σχετική αίτηση στο Συνταγματικό Δικαστήριο για την αποτυχία θέσπισης δικαστικών κανόνων που προβλέπουν την αφαίρεση περιεχομένων τα οποία παραβιάζουν τα δικαιώματά τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειάς του.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός ζητά μάλιστα σύμφωνα με το Ρόιτερς αποζημίωση 500.000 τουρκικών λιρών.

Ο , Μετίν Φεϊζίογλου, επικεφαλής του Τουρκικού Δικηγορικού Συλλόγου, περιέγραψε την κίνηση αυτή, ως την «πρώτη του είδους της», προσθέτοντας ότι η αναφορά του Ερντογάν στο Συνταγματικό Δικαστήριο είναι άνομη, με το σκεπτικό ότι δεν έχει εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα.

«Ο πρωθυπουργός μπορεί να καταθέσει μήνυση κατά του Twitter αν πιστεύει ότι επλήγη μέσω αυτού. Μπορεί να καταθέσει μήνυση κατά της Αρχής Τηλεπικοινωνιών, εάν πιστεύει ότι η άρση της απαγόρευσης του Twitter ήταν παράνομη», εξήγησε ο Φεϊζίογλου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια