Γαλλία: Έκλεισε το παιδί της σε ένα κρύο δωμάτιο και χόρευε ως τα ξημερώματα

Γαλλία: Έκλεισε το παιδί της σε ένα κρύο δωμάτιο και χόρευε ως τα ξημερώματα Facebook Twitter
3

Μια γυναίκα στη Γαλλία κατηγορείται ότι έκλεισε το παιδί της σε ένα κρύο δωμάτιο νυχτερινού κέντρου, σε θερμοκρασία 6-9 βαθμούς Κελσίου και χόρευε μεθυσμένη από το βράδυ της Κυριακής ως το πρωί της Δευτέρας.

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με τη Le Figaro,  στο Saint-Omer (Pas-de-Calais), και το παιδί που σύμφωνα με τις αρχές, «δεν είναι αρκετά μεγάλο ώστε να πηγαίνει στο σχολείο», μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Η γυναίκα συνελήφθη στις 5 το πρωί της Δευτέρας και έχει τεθεί υπό κράτηση.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM