«Και οι βιαστές παιδιά είναι και κάνουν λάθη»

«Και οι βιαστές παιδιά είναι και κάνουν λάθη» Facebook Twitter
10

Αναταραχή προκάλεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος της Ινδίας στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές, ο οποίος υπερασπίστηκε τους βιαστές και εξέφρασε τη συμπάθεια του προς αυτούς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας που είναι σε εξέλιξη στη χώρα.

"Αν ο βιασμός πρέπει να τιμωρείται με θάνατο; Είναι παιδιά αυτά και κάνουν λάθη», δήλωσε ο Mulayam Singh Yadav εκφράζοντας την συμπάθεια του προς τους βιαστές.

Ο πολιτικός αναφερόταν στην απόφαση του δικαστηρίου την περασμένη Παρασκευή το οποίο για πρώτη φορά καταδίκασε σε θάνατο τρεις άνδρες που βίασαν επανειλημμένως τρείς γυναίκες στη Βομβάη.

"Τα αγόρια  και τα κορίτσια πιθανότατα να είχαν διαφορές απόψεων, και η κοπέλα στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε. Και τα φτωχά παιδιά  καταδικάστηκαν σε θάνατο,», είπε ο 74χρονος πολιτικός.  

Υποσχέθηκε δε ότι μετά τις εκλογές θα «διορθώσει» προς το λιγότερο σκληρό το ποινικό δίκαιο το οποίο θα τιμωρεί και τις γυναίκες που κατηγορούν αδίκως άνδρες ότι τις βίασαν.

Η μητέρα ενός θύματος βιασμού στο Δελχί το 2012, μια υπόθεση που είχε πάρει διεθνείς διαστάσεις, χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο πολιτικό «αηδιαστικό και αναίσχυντο». «Δεν είπε τίποτα για τις γυναίκες που βιάζονται και βασανίζονται  κάθε ημέρα», είπε η μητέρας της κοπέλας που είχε υποκύψει στα τραύματα της μετά το βιασμό.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΑΒΙ ΠΙΛΑΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ

Διεθνή / Νόμπελ Ειρήνης: Η Νάβι Πιλάι στρέφεται κατά του Τραμπ μετά τη βράβευσή της

Το αιχμηρό αστείο της για την επιθυμία του Τραμπ να κερδίσει το βραβείο - «Πρωτοφανείς και απαράδεκτες» χαρακτήρισε τις αμερικανικές κυρώσεις κατά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
THE LIFO TEAM
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΡΙΑΝΤ ΧΟΥΘΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Διεθνή / Σαουδική Αραβία: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 309 τραυματίες από επίθεση στο αεροδρόμιο του Ριάντ

Oρισμένοι από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση – Η Σαουδική Αραβία κατηγορεί τους Χούθι και προειδοποιεί με αντίποινα, ενώ ο Τραμπ δεν αποκλείει αμερικανικά πλήγματα στην Υεμένη
THE LIFO TEAM
ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Λονδίνο: Μεγάλη πορεία για την Παλαιστίνη με 20 συλλήψεις – Για 250.000 διαδηλωτές κάνουν λόγο οι διοργανωτές

Βασικό αίτημα των διαδηλωτών ήταν να σταματήσει η βρετανική κυβέρνηση να προμηθεύει το Ισραήλ με όπλα, καθώς οι ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα συνεχίζονται
THE LIFO TEAM
ΚΡΙΣΤΑ ΠΑΙΚ ΗΠΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΞΙΤΗΡΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Εξιτήριο για την Κρίστα Πάικ μετά την αποτυχημένη εκτέλεσή της – Άγνωστο αν θα επιχειρηθεί ξανά

Η 50χρονη παρέμεινε αναίσθητη για αρκετές ημέρες, μέχρι που την περασμένη Τρίτη ανέκτησε τις αισθήσεις της και άρχισε να μιλά, προκαλώντας έκπληξη στους γιατρούς
THE LIFO TEAM
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΡΙΑΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Διεθνή / Ριάντ: Δεκάδες τραυματίες από τη νέα επίθεση στο αεροδρόμιο – Ο Τραμπ εξετάζει στρατιωτικά πλήγματα

O Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων αμερικανικών στρατιωτικών επιθέσεων κατά των Χούθι στην Υεμένη, αλλά και την επανάληψη των πληγμάτων εναντίον του Ιράν.
THE LIFO TEAM