ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Έκοψε με μπαλτά τα δάχτυλα του 8χρονου γιου της

Έκοψε με μπαλτά τα δάχτυλα του 8χρονου γιου της Facebook Twitter
8

Απίστευτο περιστατικό συνέβη την Τρίτη στη Σαγκάη, όπου μητέρα έκοψε με μπαλτά τα δάχτυλα του παιδιού της μετά από έναν καβγά με τον άνδρα της για τις σχολικές εργασίες του παιδιού.

Συγκεκριμένα, η 34χρονη τσακώθηκε με τον σύζυγό της επειδή εκείνος δεν γύρισε νωρίς για να βοηθήσει το γιό τους στα μαθήματα.

Ο σύζυγος κλείστηκε στην κρεβατοκάμαρα και η 34χρονη ενοχλημένη, άρπαξε τον 8χρονο γιο της, που σοκαρισμένος από τον καβγά έκλαιγε σε μια γωνία, και προσπάθησε με τον μπαλτά να του κόψει τα δάχτυλα.

Οι σπαρακτικές κραυγές του παιδιού έκαναν τον πατέρα να βγει από το δωμάτιο ενώ ήδη η μητέρα του, του είχε κόψει τρία δάχτυλα.

Ο πατέρας σοκαρισμένος μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο.

"Το παιδί έκλαιγε και είχε χάσει πολύ αίμα. Ο πατέρας έφερε μαζί του και τα τρία δάχτυλα και καταφέραμε να τα επανασυγκολλήσουμε» ανέφερε ένας γιατρός", σύμφωνα με την Daily Mail.

Η μητέρα συνελήφθη και κρατείται.

8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ