«Ο Μπαλτάκος με το video προσπαθεί φανερά να αθωώσει τη Χ.Α.»

«Ο Μπαλτάκος με το video προσπαθεί φανερά να αθωώσει τη Χ.Α.» Facebook Twitter
6

Για προσπάθεια του Μπαλτάκου να αθωώσει τη Χ.Α. για την εγκληματική της δράση, κάνει λόγο το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του, με αφορμή το video με τη συνομιλία του πρώην γραμματέα της κυβέρνησης με τον Κασιδιάρη.

Αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα:

«Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει συγκεκριμένη θέση για την καταγεγραμμένη συνομιλία, στην οποία ο κ. Μπαλτάκος, που πριν λίγες ημέρες καμάρωνε και δήλωνε αντικομμουνιστής, προσπαθεί φανερά να αθωώσει τη ναζιστική Χρυσή Αυγή.

Το γεγονός αυτό και οι συνομιλίες επιβεβαιώνουν αυτό που από την πρώτη στιγμή έχει πει το ΚΚΕ, ότι η Χρυσή Αυγή ανέβηκε και στηρίχθηκε από μηχανισμούς του συστήματος.

Η εγκληματική δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι υπαρκτή και ο κόσμος βοά για αυτό. Τα μέλη της έχουν κάνει δολοφονίες, επιθέσεις σε βάρος εργαζομένων και μεταναστών. Γι' αυτό και αποτελεί λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν οι εγκληματικές της πράξεις και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΓΚΙΛΦΟΙΛ WSJ

Πολιτική / Σταύρος Παπασταύρου για WSJ και Γκίλφοϊλ: «Δεν τέθηκε ποτέ πίεση ή απειλή στη χώρα»

«Δεν τέθηκε ποτέ αίτημα, πίεσης ή απειλής της χώρας μας να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια ούτε βέβαια κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει ανεκτό. Οι αποφάσεις μας, όπως γνωρίζετε λαμβάνονται με γνώμονα μόνο το εθνικό συμφέρον και το όφελος των Ελλήνων πολιτών» είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΟΠΕΚΕΠΕ ΔΙΚΗ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε για τις 20 Νοεμβρίου η δίκη της βουλεύτριας Κατερίνας Παπακώστα

Η Κατερίνα Παπακώστα βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, καθώς της καταλογίζεται ηθική αυτουργία σε απιστία, ηθική αυτουργία σε παράνομη διαχείριση ευρωπαϊκών κονδυλίων, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση και απόπειρα απάτης με υπολογιστή
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης σε Ντόρα Μπακογιάννη και υπουργούς: Δικιά μου ευθύνη να αξιολογώ ατομικές συμπεριφορές

«Ο λόγος μας δεν οφείλει να είναι μόνο πειστικός, πρέπει να είναι και μετρημένος, ενιαίος και ακριβής» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο
THE LIFO TEAM
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Πολιτική / Κώστας Μπακογιάννης: «Ο Δήμος Αθηναίων έχει αφεθεί στον αυτόματο»

«Δεν βγαίνουν τα μηχανήματα για το αντί-γκράφιτι, που να πούμε ότι ο Δήμος έχει ειδικά μηχανήματα, είχαμε πάρει ένα μηχάνημα για κάθε διαμέρισμα. Δεν βγαίνει το μηχάνημα για να καθαρίζουν τις τσίχλες. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν βγαίνει» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Προφανώς και έχει δίκιο το ΚΚΕ. Μια γύρα στο internet και βλέπεις σήμερα τους χρυσαυγίτες να διαρρυγνύουν τα ιμάτιά τους ότι με αυτό το βίντεο 'καταρρέει η σκευωρία' που έχει στηθεί απέναντί τους κι οι διώξεις πρέπει να σταματήσουν.Και στη συνείδηση του κόσμου με μαθηματική ακρίβεια, προς αυτήν την κατεύθυνση θα αξιοποιηθεί. Η ΧΑ θα βγει στα κανάλια κ θα λέει: ο 'συστημικός' Σαμαράς που κυνηγάει τους 'αντισυστημικούς' φιλέλληνες, που τους φάγανε μπαμπέσικα τα κυκλώματα. Η ΝΔ κ το ΠΑΣΟΚ θα λένε 'ο Μπαλτάκος είναι μεμονωμένο περιστατικό και δεν έχει θέση ανάμεσά μας, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα για τη ΧΑ'. Λες κ δεν είναι το δεξί χέρι του πρωθυπουργού (και πολλοί ακόμα στη συγκυβέρνηση) που τα έχουν κάνει πλακάκια μαζί τους!Πραγματικά ο ορισμός του 'Μπάτσοι, tv, χρυσή αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί'.
Και το ΚΚΕ τι προτείνει; Να κλείσει η υπόθεση και να πάνε όλοι σπίτι τους; Να συνεχιστεί η έρευνα και να θεωρηθεί ο Μπαλτάκος μεμονωμένο περιστατικό; Να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να κυβερνήσει κάποιος άλλος (εκτός από το ΚΚΕ που ως γνωστών αποφεύγει τα extreme sports). Ωραία τα λέει, συμφωνώ μαζί τους, αλλά ως γνωστών, λύσεις δεν δίνει.