4,5 χρόνια ποινή κάθειρξης στον εκδότη της Απογευματινής

4,5 χρόνια ποινή κάθειρξης στον εκδότη της Απογευματινής Facebook Twitter
2

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε τον εκδότη της εφημερίδας Απογευματινή Κώστα Σαραντόπουλο σε  ποινή φυλάκισης 56 μηνών, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως και χρηματικό πρόστιμο 29.000 ευρώ.

Ο κ. Σαραντόπουλος κατηγορήθηκε για μη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζομένους της εφημερίδας το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο του 2010 μέχρι τον Νοέμβριο του 2010 μετά από μήνυση περισσότερων από 50 δημοσιογράφων που εργάζονταν στην ιστορική εφημερίδα.


Το δικαστήριο απάλλαξε από την κατηγορία, με το σκεπτικό ότι δεν ήταν εκτελεστικά μέλη του ΔΣ της εταιρίας που εξέδιδε την εφημερίδα, τον γιο του εκδότη, Γιώργο Σαραντόπουλο και τον οικονομικό διευθυντή της εφημερίδας, Άρη Κιπεντζόγλου, καθώς και τον νομικό σύμβουλο της εφημερίδας.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προειδοποίηση ΕΟΔΥ για την ανησυχητική αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στην Ελλάδα

Ελλάδα / Προειδοποίηση ΕΟΔΥ για την ανησυχητική αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στην Ελλάδα

Τα περιστατικά γονόρροιας υπερτριπλασιάστηκαν σε σύγκριση με το 2020, οι διαγνώσεις πρώιμης σύφιλης διπλασιάστηκαν, ενώ η χλαμυδιακή λοίμωξη παρουσιάζει επίσης ανησυχητική αύξηση
LIFO NEWSROOM
Απεργία διαρκείας σήμερα για τα συνεργεία αυτοκινητών - Αντιδρούν στο ψηφιακό πελατολόγιο

Ελλάδα / Ψηφιακό Πελατολόγιο: Απεργία διαρκείας ξεκινούν από σήμερα τα συνεργεία αυτοκινήτων

Ο κλάδος αναφέρει πως δεν προβλέφθηκε καμία μεταβατική περίοδος ή επίσημη καθοδήγηση από τις αρμόδιες αρχές, ενώ το πλαίσιο σχετικά με το ποιες εργασίες πρέπει να καταγράφονται παραμένει «θολό και δυνητικά επικίνδυνο»
LIFO NEWSROOM
Bloomberg:

Ελλάδα / Bloomberg: Αφιέρωμα στους ελληνικούς ελαιώνες - «Η περσινή χρονιά ήταν η χειρότερη των τελευταίων 20 χρόνων»

Οι Έλληνες αγρότες που ζουν οριακά, με ελάχιστη τεχνολογική υποστήριξη, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και τον αυξανόμενο κίνδυνο πυρκαγιών, σημειώνει το άρθρο
LIFO NEWSROOM