Κολοράντο: 3,5 εκατομμύρια οι εισπράξεις φόρων από την κάνναβη

Κολοράντο: 3,5 εκατομμύρια οι εισπράξεις φόρων από την κάνναβη Facebook Twitter
2

3,5 εκατομμύρια εισέπραξε η πολιτεία του Κολοράντο τον Ιανουάριο, από φόρους που σχετίζονται με τη νομιμοποίηση της πώλησης κάνναβης για μη ιατρικούς σκοπούς.   

 «Ο πρώτος μήνας που διατέθηκε προς πώληση η κάνναβη για ψυχαγωγικούς σκοπούς, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας», δήλωσε η Μπάρμπαρα Μπρολ, επικεφαλής της διεύθυνσης φορολογικών εσόδων του Κολοράντο. Το Κολοράντο επιβάλει φόρους 15% στην κατανάλωση και  2,9% στις πωλήσεις.

Είναι η 1η αμερικανική πολιτεία που νομιμοποιεί την πώληση μαριχουάνας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΓΑΜΟΣ ΡΩΣΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ λέει ότι ο γιος του θα αποπληρώσει τον Ρώσο επιχειρηματία που πλήρωσε για το γαμήλιο πάρτι του

Ο Ουμάρ Κρέμλεφ, επιχειρηματίας με στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο, είχε καλύψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για τις εκδηλώσεις μετά τον γάμο του Τραμπ Τζούνιορ
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Διεθνή / Ρωσικός αποκλεισμός σε κατεχόμενη πόλη: «Οι Ουκρανοί ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό»

Ο Ουκρανός Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προειδοποίησε ότι πολλοί «περπατούν πλέον μόνοι τους μέσα από ναρκοπέδια, καθώς δεν βλέπουν άλλον τρόπο να ξεφύγουν από αυτή την κόλαση»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια