Πρόωρες εκλογές δέχτηκε ο Γιανούκοβιτς

Πρόωρες εκλογές δέχτηκε ο Γιανούκοβιτς Facebook Twitter
4

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε, αργά την Πέμπτη, ότι οι τρεις υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατάφεραν να λάβουν τη διαβεβαίωση από τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς ότι θα γίνουν πρόωρες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές εντός του 2014.

«Συμφωνήθηκε με τον Γιανουκόβιτς ότι θα διεξαχθούν φέτος προεδρικές και βουλευτικές εκλογές», ενώ ο πρόεδρος της Ουκρανίας «είναι έτοιμος» να συμφωνήσει να συσταθεί «μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας μέσα στις επόμενες 10 ημέρες και να προχωρήσει η τροποποίηση του Συντάγματος (της Ουκρανίας) ως το καλοκαίρι» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Τουσκ.

«Όμως η εμπειρία μας μάς έχει δείξει ότι οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η ουκρανική κυβέρνηση σπάνια υλοποιούνται» προσέθεσε ο Τουσκ χωρίς να κρύβει τις επιφυλάξεις του.

Οι νεκροί από την Τρίτη στα επεισόδια στο Κίεβο, έφτασαν τους 75, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΔΟΥΡΟ ΦΥΛΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διεθνή / Μαδούρο: Το μήνυμα μέσα από τη φυλακή - «Στέλνω αυτές τις φωτογραφίες ως ένα μικρό δώρο»

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν τώρα αλλά τραβήχτηκαν μία ημέρα μετά τους δύο καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν τη βόρεια Βενεζουέλα, αφήνοντας πίσω τους περισσότερους από 6.500 νεκρούς
THE LIFO TEAM
ΝΕΠΑΛ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΝΕΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟ

Διεθνή / Πλημμύρες στο Νεπάλ: Διευθυντής έσωσε 900 μαθητές λίγα λεπτά πριν τα νερά φτάσουν στο σχολείο

Ο διευθυντής πήρε την απόφαση να εκκενώσει το σχολείο, ζητώντας από τα παιδιά να κατευθυνθούν προς υψηλότερα σημεία και δίνοντας εντολή σε λεωφορεία με μαθητές να απομακρυνθούν από την περιοχή
THE LIFO TEAM