Άγριες σκηνές στην Ουκρανία

Άγριες σκηνές στην Ουκρανία Facebook Twitter
6

Σκηνές που θυμίζουν Λιβύη εκτυλίχθηκαν στην Περιφέρεια Volyn, στα δυτικά της Ουκρανίας όπου πλήθος διαδηλωτών, κάποιοι με στρατιωτική περιβολή και κουκούλες, παρά λίγο να λιντσάρουν τον διοικητή της Περιφέρειας Αλεξάντρ Μπαλασένκο.


Ο κυβερνήτης ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει το μαινόμενο πλήθος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα ενώ του πέρασαν και χειροπέδες και τον περιέλουσαν με κρύο νερό ως εκδίκηση για το νερό που εκτόξευσε η αστυνομία εναντίον τους.

Οι εξεγερμένοι απαίτησαν την παραίτηση του Bashkalenko, και όταν αυτός αρνήθηκε, φέρεται να τον έκλεισαν σε κελί μέχρι να υπογράψει. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η τύχη του αγνοείται.


Μια ομάδα διαδηλωτών μάλιστα φέρεται σύμφωνα με το RT, να κατευθύνθηκε προς το σπίτι του και να απείλησε με απαγωγή τα παιδιά και τη σύζυγο του προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει.  

Μια εθνικιστική ομάδα με την ονομασία «Δεξιός Τομέας» ανέφερε επίσης νωρίτερα ότι έκαψε τα γραφεία του κυβερνώντος Κόμματος και του Κομμουνιστικού Κόμματος και κατέλαβε το δημαρχείο και το αρχηγείο της αστυνομίας

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΕΡΒΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διεθνή / Σερβία: Παραιτήθηκε η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης μετά τη νίκη της Φοιτητικής Λίστας

Η Μάνια Γκρίτσιτς, διευθύντρια του σερβικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου RTS υπέβαλε την παραίτησή της - Πώς παρουσίαζαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τη «Φοιτητική Λίστα»
THE LIFO TEAM
STARLINK ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο αρνείται να ερευνήσει τους περιορισμούς στο Starlink που έπληξαν την άμυνα της Ουκρανίας

Οι περιορισμοί στην ταχύτητα σύνδεσης, που επιβλήθηκαν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, δυσχέραναν σημαντικά τις επιχειρήσεις του ουκρανικού στρατού, ιδίως την αναχαίτιση ρωσικών drones.
THE LIFO TEAM
Εκλογές στο Ισραήλ: Ο πόλεμος επιρροής του Γιαΐρ Νετανιάχου, του ακροδεξιού γιου του πρωθυπουργού

Διεθνή / Εκλογές στο Ισραήλ: Ο πόλεμος επιρροής του Γιαΐρ Νετανιάχου, του ακροδεξιού γιου του πρωθυπουργού

Χωρίς επίσημο αξίωμα, αλλά με ισχυρή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, ο Γιαΐρ ανήκει στον στενό οικογενειακό πυρήνα γύρω από τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον οποίο ωθεί ακόμη πιο δεξιά
THE LIFO TEAM
Έβγαλαν τη ΛΟΑΤΚΙ+ ιστορία από το Εθνικό Μουσείο της Κολομβίας – Δικαστής διατάσσει να επιστρέψει

Διεθνή / Έβγαλαν τη ΛΟΑΤΚΙ+ ιστορία από το Εθνικό Μουσείο της Κολομβίας – Δικαστής διατάσσει να επιστρέψει

Ανάμεσά τους μια ιστορική σημαία Pride, αφίσες κοινωνικών κινημάτων και η πένα με την οποία υπογράφηκε η συμφωνία ειρήνης με τις FARC. Το μουσείο και το υπουργείο Πολιτισμού έχουν 48 ώρες για να συμμορφωθούν.
THE LIFO TEAM