EΡΧΟΝΤΑΙ!

Σε θάνατο καταδικάστηκε Κινέζος αστυνομικός που σκότωσε έγκυο

Σε θάνατο καταδικάστηκε Κινέζος αστυνομικός που σκότωσε έγκυο Facebook Twitter
2

Ο αστυνομικός είχε εισβάλει σε κατάσταση μέθης και ημίγυμνος στο εστιατόριο που διατηρούσε η άτυχη γυναίκα με τον σύζυγό της, στην πόλη Γκουιγκάνγκ της νότιας επαρχίας Γκουακξί. Απαίτησε να του σερβίρουν τσάι και όταν η έγκυος γυναίκα του απάντησε πως δεν σερβίρουν τσάι στο κατάστημα ξεκίνησε να πυροβολεί, σκοτώνοντας επί τόπου τη γυναίκα και το αγέννητο μωρό της και τραυματίζοντας τον άνδρα της στον ώμο.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε θάνατο και διέταξε επίσης τον αστυνομικό να καταβάλει αποζημίωση ύψους περίπου 9.000 ευρώ στην οικογένεια του θύματος.

Όπως έγραψε ο Σκάι, χιλιάδες χρήστες κινεζικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης χαιρέτησαν την απόφαση του δικαστηρίου, σε μία χώρα όπου υποθέσεις αστυνομικής βίας και διαφθοράς προκαλούν λαϊκή οργή και έντονες αντιδράσεις.

2

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΕΥΡΩΠΗ

Διεθνή / Καύσωνας στην Ευρώπη: «Αυτό το κύμα ζέστης είναι απλώς μια γενική πρόβα» προειδοποιεί ο ΟΗΕ

Καθώς η Ευρώπη εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ένα κύμα καύσωνα που καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι τα επόμενα καλοκαίρια θα είναι ακόμη πιο ζεστά
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΗΔΕΙΑ ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΑΛΙ ΧΑΜΕΝΕΪ

Διεθνή / Το Ιράν προετοιμάζει τη μεγαλύτερη κρατική κηδεία στην ιστορία του για τον Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ

Έπειτα από πολύμηνες καθυστερήσεις, η Τεχεράνη βρίσκεται στη μέση των προετοιμασιών για μια εξαήμερη κρατική κηδεία σε πολλές πόλεις για τον Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
τι εννοειτε καταδικαστηκε σε θανατο?? δηλαδη εφταιγε??? δεν πηγε η εγγυος να τον σκοτωσει με το κουταλι της σουπας? δεν εκπυσκοκροτησε κατα λαθος το οπλο με αποτελεσμα η σφαιρα να εξοστρακιστει σε ενα μπαλκονι?? δεν πυροβοληθηκε η εγγυος απο ζαρντινιερα?? μα δεν γινεται! οι αστυνομικοι εδω στην ελλαδα δεν σκοτωνουν ποτε αδικα! κινεζοι! βαρβαρος λαος! τρωνε και εμβρυα ποσε το ξερατε??