Βυθισμένο στο νότιο άκρο της νησίδας Πάτροκλος, στην περιοχή του Σουνίου, εντοπίστηκε το ιστιοφόρο «ZIESJOEM», με σημαία Ολλανδίας, που αγνοείτο από τις 28 Ιανουαρίου.
Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, στο σημείο, έσπευσε πλωτό σκάφος του λιμενικού από το Λαύριο και άνδρες της μονάδας υποβρυχίων αποστολών, οι οποίοι, με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη, ερεύνησαν στο εσωτερικό του ιστιοφόρου για τον εντοπισμό τού 27χρονου κυβερνήτη και μοναδικού επιβαίνοντας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο 27χρονος είχε αναχωρήσει με το ιστιοφόρο στις 28 Ιανουαρίου από τη Μαρίνα Αλίμου και την τελευταία φορά που επικοινώνησε δήλωσε μηχανική βλάβη. Τότε είχε αναφέρει ότι συνεχίζει το ταξίδι του, μόνο με τη χρήση των ιστίων του σκάφους.
Ελλάδα /
Βυθισμένο ιστιοφόρο βρέθηκε στο Σούνιο

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Θεσσαλονίκη: Άφησαν όλο το βράδυ βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι με κλειστές τις πόρτες και πήγαν για ύπνο

Ο έφηβος που κατέγραψε το αεροσκάφος της Air India να πέφτει «δεν θα ξανασηκώσει τηλέφωνο στον ουρανό»

Τι συμβαίνει με τον Τραμπ; «Λάθος ο Μακρόν, δεν γυρίζω για το Ιράν»

Ισραήλ: Επίθεση στην Τεχεράνη μετά το χτύπημα του Ιράν στην Μοσάντ

Ποια είναι η ασφαλέστερη θέση στο αεροπλάνο; Η περίπτωση του μοναδικού επιζώντα της Air India

σχόλια