ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Και οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι στις πλημμύρες

Και οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι στις πλημμύρες Facebook Twitter
4

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι φορώντας αδιάβροχα και γαλότσες βοήθησαν τους συναδέλφους τους στρατιώτες να δημιουργήσουν φράγματα με σάκους με άμμο στο Ντάτσετ, καθώς νέες καταιγίδες προβλέπεται να πλήξουν τη Βρετανία, όπου οι πλημμύρες είναι ήδη εκτεταμένες.

Ο Ουίλιαμ, 31 ετών και δεύτερος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, και ο αδελφός του Χάρι, 29 ετών, έφτασαν στις 06:00 το πρωί στο Ντάτσετ, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου και έχει πληγεί την υπερχείλιση του Τάμεση. «Ήθελαν να δείξουν την υποστήριξή τους στα θύματα των πλημμυρών και συμμετείχαν μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις στις προσπάθειες ανακούφισης» των πλημμυροπαθών, ανέφερε σε μια σύντομη ανακοίνωσή του το παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο πατέρας τους πρίγκιπας Κάρολος είχε δώσει το παράδειγμα δέκα ημέρες νωρίτερα, όπως γράφει το ΑΠΕ, όταν μετέβη στις πληγείσες περιοχές στο Σόμερσετ πριν ακόμη επισκεφθούν το σημείο οι πολιτικοί, μεταξύ αυτών και ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, και προτού κινητοποιηθεί ο στρατός.

4

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

Διεθνή / «Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

O πρώην ποδοσφαιριστής Σουλεϊμάν αλ-Ομπέιντ, γνωστός ως «Παλαιστίνιος Πελέ», πέθανε την Τετάρτη στη νότα Γάζα, όταν ισραηλινές δυνάμεις επιτέθηκαν σε πολίτες που περίμεναν ανθρωπιστική βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Διεθνή / Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Τεχνολογικές εταιρείες, όπως το Snapchat και το Facebook, δήλωσαν ότι μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2024 εντόπισαν πάνω από 9.600 περιστατικά διαδικτυακής παρενόχλησης και προσέγγισης ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Διεθνή / Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Στο επίκεντρο της συμφωνίας βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου διαμετακομιστικού διαδρόμου, που θα ονομαστεί «Διαδρομή Τραμπ για Διεθνή Ειρήνη και Ευημερία»
LIFO NEWSROOM
Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Διεθνή / Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Η γενική εισαγγελέας χαιρέτισε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του Μπόζμπεργκ «αποτυχημένη δικαστική υπέρβαση» και «μεγάλη νίκη» για την ατζέντα του Τραμπ
LIFO NEWSROOM