Σϊδνεϊ: Μουσουλμάνος θρησκευτικός ηγέτης πάντρεψε την 12χρονη κόρη του

Σϊδνεϊ: Μουσουλμάνος θρησκευτικός ηγέτης πάντρεψε την 12χρονη κόρη του Facebook Twitter
2

Ένας 35χρονος μουσουλμάνος θρησκευτικός ηγέτης από το Σίδνεϊ πάντρεψε την 12χρονη κόρη του με έναν 26χρονο φοιτητή από το Λίβανο.

Ο γάμος τελέστηκε από τον ίδιο τον 35χρονο που είχε προσηλυτιστεί στο Ισλάμ πριν από 18χρόνια, στο ίδιο του το σπίτι. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήθελε να "σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία της κόρης του". Κατά την αντίληψή του για το Κοράνι, ο μόνος τρόπος που το ζευγάρι θα μπορούσε να βρίσκεται ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο ήταν εάν παντρευόταν.

Ο γάμος αποκαλύφθηκε όταν ο 26χρονος προσπάθησε να γράψει την 12χρονη "γυναίκα" του σε σχολείο κοντά στο σπίτι που έμεναν μαζί. Οι δικαστικές αρχές απέδωσαν 25 κατηγορίες στον 26χρονο για παράνομη σεξουαλική συνεύρευση με ανήλικο, ενώ κατηγορίες απαγγέλθηκαν και στον πατέρα του 12χρονου κοριτσιού.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / WSJ: Ο Τραμπ θέλει να τερματίσει τον πόλεμο ακόμη και με κλειστά τα Στενά του Ορμούζ

Τις τελευταίες ημέρες, ο Αμερικανός πρόεδρος και οι συνεργάτες του, φέρεται να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μια στρατιωτική επιχείρηση για το άνοιγμα των Στενών, θα παρατείνει τη σύγκρουση
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΡΑΚΑΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Βενεζουέλα: Η αμερικανική πρεσβεία στο Καράκας ανοίγει ξανά επτά χρόνια μετά το κλείσιμό της

Οι Ηνωμένες Πολιτείες διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις με το Καράκας το 2019, λίγο αφότου έκριναν παράνομη την επανεκλογή του Νικολάς Μαδούρο μετά από εκλογές που θεωρήθηκαν ευρέως ότι αμαυρώθηκαν από νοθεία
THE LIFO TEAM