Στην Ασφάλεια προσήχθησαν ο δήμαρχος και δύο αντιδήμαρχοι του Ωρωπού

Στην Ασφάλεια προσήχθησαν ο δήμαρχος και δύο αντιδήμαρχοι του Ωρωπού Facebook Twitter
4

Στο πλαίσιο της προανάκρισης για τα χθεσινά επεισόδια στη Μαλακάσα και την πυρπόληση του σταθμού των διοδίων, προσήχθησαν στην Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος, μαζί με δύο αντιδημάρχους και ένα ακόμη άτομο.

Όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου, το δημαρχείο θα παραμείνει σήμερα κλειστό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προσαγωγές. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για "σύλληψη-δίωξη των εκλεγμένων αιρετών οργάνων του δήμου καθώς και δημοτών του, οι οποίοι αγωνίζονται και διεκδικούν το αυτονόητο για τον τόπο τους".

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM