Στην Ασφάλεια προσήχθησαν ο δήμαρχος και δύο αντιδήμαρχοι του Ωρωπού

Στην Ασφάλεια προσήχθησαν ο δήμαρχος και δύο αντιδήμαρχοι του Ωρωπού Facebook Twitter
4

Στο πλαίσιο της προανάκρισης για τα χθεσινά επεισόδια στη Μαλακάσα και την πυρπόληση του σταθμού των διοδίων, προσήχθησαν στην Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος, μαζί με δύο αντιδημάρχους και ένα ακόμη άτομο.

Όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου, το δημαρχείο θα παραμείνει σήμερα κλειστό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προσαγωγές. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για "σύλληψη-δίωξη των εκλεγμένων αιρετών οργάνων του δήμου καθώς και δημοτών του, οι οποίοι αγωνίζονται και διεκδικούν το αυτονόητο για τον τόπο τους".

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ελλάδα / Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ο Σπύρος Σέββος είχε ενημερώσει τη σύζυγό του ότι θα πήγαινε στη δουλειά του για να τους πει πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για μερικές ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας
LIFO NEWSROOM