Οι πιγκουίνοι στην Αγγλία παίρνουν αντικαταθλιπτικά

Οι πιγκουίνοι στην Αγγλία παίρνουν αντικαταθλιπτικά Facebook Twitter
1

Αντικαταθλιπτικά χορηγούν οι υπεύθυνοι καταφυγίου θαλάσσιας ζωής στη βορειοανατολική Αγγλία σε πιγκουίνους.

Πρόκειται για 12 πιγκουίνους του είδους Humboldt, που κατάγονται από το Περού και τη Χιλή, και που δείχνουν σημάδια αυξημένου στρες, σε τέτοιο βαθμό που οι υπεύθυνοι του κέντρου θαλάσσιας ζωής αναγκάστηκαν να τους βάλουν αντικαταθλιπτικά στα ψάρια που τους δίνουν για τροφή.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, εργαζόμενη στο καταφύγιο στο Γιόρκσιρ είπε ότι οι πιγκουίνοι «δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτού του είδους τον άσχημο καιρό για τόσο μεγάλο διάστημα», για αυτό παραμένουν στα ζεστά αντί να κολυμπούν στο νερό, που είναι το φυσικό τους περιβάλλον.

Οι πιγκουίνοι στην Αγγλία παίρνουν αντικαταθλιπτικά Facebook Twitter

Τα αντικαταθλιπτικά έχουν στόχο να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα των ζώων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΡΑΗΛ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Αντίδραση Άιζενκοτ για στήριξη Τραμπ σε Νετανιάχου: «Μόνο οι Ισραηλινοί μπορούν να επιλέγουν τον ηγέτη τους»

Η αντίδραση του βασικού αντιπάλου του Νετανιάχου στις εκλογές μετά το μήνυμα του Τραμπ ότι «ο Μπίμπι», όπως τον αποκαλεί, υπήρξε «σπουδαίος πρωθυπουργός-πολεμιστής»
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΚΡΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Διεθνή / Απογοήτευση με το διάγγελμα Μακρόν: «Κινδυνεύουμε να δούμε άλλες σκηνές σύγκρουσης στη Γαλλία»

Δεν κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Οι ενώσεις ξενοδόχων και εστίασης τόνισαν ότι, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, θα πάρουν οι ίδιοι τον νόμο στα χέρια τους
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Διεθνή / Τι συμβαίνει στη Γαλλία: Πώς ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις και γιατί εξαπλώθηκαν σε όλη τη χώρα

Αυτό που άρχισε ως διαμαρτυρία για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών και τις συνθήκες στα σχολεία εξελίχθηκε μέσα σε έναν μήνα σε ένα κίνημα που εκφράζει τη δυσαρέσκεια για την ακρίβεια, τις κοινωνικές ανισότητες και τις κυβερνητικές επιλογές
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Το να αφησουν τα ζωα στο φυσικο τους περιβαλλον κ να μην επεμβαινουμε ως ειδος στα παντα,δεν το σκεφτηκανε ε;παρα μονο να πανε παλι κοντρα στην φυση τους.τι να πω;ο καιρος θα δειξει.το καλο ειναι οτι επειδη μαλλον θα δειξει μετα απο πολλα χρονια κ αυτο γτ η φυση ακομη αντεχει,εμεις δεν θα ειμαστε πανω στον ματαιο κ κυριως ματαιοδοξο τουτο κοσμο να δουμε τις αλλαγες.