'Μαγική' εφαρμογή μετατρέπει το iPhone σε hands-free πανοραμική κάμερα

'Μαγική' εφαρμογή μετατρέπει το iPhone σε hands-free πανοραμική κάμερα Facebook Twitter
2

Όταν ο γάλλος προγραμματιστής, εφευρέτης κι επιχειρηματίας Bruno Francois παρουσίαζε την εφαρμογή του Cycloramic, στην εκπομπή Shark Tank, του ABC, - ένα talent show για εφευρέτες και επιχειρηματίες όπου επενδυτές σε ρόλο κριτών προσφέρουν χρηματοδοτήσεις για  ό,τι τους παρουσιάζεται- δεν περίμενε την απήχηση που θα είχε.

Πήγε στο show ζητώντας 90.000 δολάρια και έφυγε με 500.000 δολάρια ενώ μέσα σε λίγες ώρες από την προβολή της, το Cycloramic, μέτρησε 600.000 downloads από το App Store.

Δείτε την παρουσίαση στην εκπομπή "Shark Tank"

Ας δούμε λοιπόν τι κάνει η εφαρμογή που σήμερα, στα συνολικά 8 εκατομμύρια downloads, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των charts του App Store.

Το Cycloramic, δίνει τη δυνατότητα λήψης πανοραμικών βίντεο, χωρίς να απαιτεί τη χρήση κανενός αξεσουάρ αλλά και χωρίς να κρατάει τη συσκευή ο χρήστης, χρησιμοποιώντας το σύστημα δόνησης του iPhone, που δρα συνεργαζόμενη με την πυξίδα και το γυροσκόπιο ώστε να επιτυγχάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του! Το μόνο που χρειάζεται είναι μια επίπεδη σταθερή επιφάνεια.

 

Η εφαρμογή κοστίζει €1,79 και είναι διαθέσιμη και στο ελληνικό App Store.

Δείτε και το βίντεο της εφαρμογής που στην επερχόμενη αναβάθμισή της, θα επιτρέπει τη λήψη, επεξεργασία και προβολή πανοραμικών φωτογραφιών με την ίδια μέθοδο περιστροφής.

Πηγή: Business Insider

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ασυνήθιστοι» καρκίνοι εμφανίστηκαν μετά την πανδημία - Γιατροί ψάχνουν τη σύνδεση με τον κορωνοϊό

Τech & Science / «Ασυνήθιστοι» καρκίνοι εμφανίστηκαν μετά την πανδημία - Γιατροί ψάχνουν τη σύνδεση με τον κορωνοϊό

Δεν είναι κάτι νέο ότι οι ιοί μπορούν να προκαλέσουν ή να επιταχύνουν τον καρκίνο, αλλά πιθανώς θα περάσουν χρόνια μέχρι να εμφανιστούν απαντήσεις σχετικά με τον Covid και τον καρκίνο
NEWSROOM
ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Τech & Science / ΗΠΑ: Έξι στους δέκα ενήλικες θα έχουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου τα επόμενα 30 χρόνια, λέει μελέτη

Την τελευταία δεκαετία παρατηρήθηκε αύξηση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη μελέτη της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια