ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

"Ματατζής" και προμότερ

"Ματατζής" και προμότερ Facebook Twitter
8

Ένας 27χρονος υπαστυνόμος που υπηρετεί στα ΜΑΤ αποκαλύφθηκε ότι στον ελεύθερό του χρόνο διοργάνωνε πάρτυ σε μπαρ και κλαμπ της Αθήνας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σε βάρος του 27χρονου αστυνομικού, που υπηρετεί στην Αττική, όπως γράφει το Βήμα, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για κατάχρηση εξουσίας και άλλα αδικήματα σχετικά με την υπηρεσία. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Υπαστυνόμος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει μεταξύ άλλων "κατά την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, προέκυψε ότι ο Υπαστυνόμος, ασκούσε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και πάρτι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Αττικής, τις οποίες διαφήμιζε στο διαδίκτυο, αποκομίζοντας με αυτό τον τρόπο οικονομικό όφελος". Επίσης, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, "προέκυψε, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών, λάμβαναν χώρα διάφορες αξιόποινες πράξεις (παραβάσεις των όρων λειτουργίας καταστήματος, εργασία ατόμων που στερούνταν άδεια εργασίας, στέρηση υγειονομικών πιστοποιητικών - βιβλιαρίων κ.λπ.), για τις οποίες δεν ενεργούσε ως όφειλε, ως αστυνομικός, σε βάρος των υπαιτίων".
Ο αστυνομικός συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου σε μαγαζί του Ν. Ηρακλείου μαζί με τους δύο υπεύθυνους του καταστήματος (26χρονος Αλβανός και 26χρονος Έλληνας) και άλλα εννέα άτομα. Συγκεκριμένα πέντε Έλληνες (έναν 33χρονο και 4 γυναίκες, ηλικίας 19, 26, 28 και 46 ετών) και τέσσερις αλλοδαπές (48, 24 και 29 ετών, υπήκοοι Αλβανίας και μία 22χρονη υπήκοος Βουλγαρίας), ενώ κατά τη διάρκεια του ελέγχου απουσίαζε ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και δεν συνελήφθη.
 
 
8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ