Ελεύθερος με όρους ο Δ. Κοντομηνάς

Ελεύθερος με όρους ο Δ. Κοντομηνάς Facebook Twitter
3

Ελεύθερος, με χρηματική εγγύηση πέντε εκατομμυρίων ευρώ και περιοριστικούς όρους, όπως είχε εισηγηθεί ο ανακριτής της υπόθεσης, αφήνεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο κατηγορούμενος στην υπόθεση του ΤΤ, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Ελλάδα / Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Δεν είναι μόνο γιορτή και οικογενειακά τραπέζια, αλλά και μια ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς ιδιαίτερα τοπικά έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση σε κάθε γωνιά της χώρας
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν ειμαι παντα υπερ της προφυλακισης, αλλα σε μια υποθεση οπου ο ενας ελεγε οτι ειναι αμερικη ενω ηταν τουρκια ετοιμος να φυγει, κι οι αλλοι 2 Βενεζουελα δε νομιζω οτι ειναι ορθο να αφησεις οποιονδηποτε μη προφυλακιστεο.PLUS οτι φοβαμαι μην ειναι σε θεση να κρυψει λεφτα και στοιχεια.Ελα ρε Δικαιοσυνη, μη τα χαλας! Ενω το αρχιζεις καλα μετα, χαλαει. Εχεις θεμα με το finishing.