22 δισ. ευρώ βγήκαν από την Ελλάδα την τριετία 2008-2011

22 δισ. ευρώ βγήκαν από την Ελλάδα την τριετία 2008-2011 Facebook Twitter
1

Ο Στέλιος Στασινόπουλος, ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, ενημέρωσε σήμερα τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ότι ελέγχονται 54.000 εμβάσματα που έφυγαν την τριετία 2008-2011. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ελεγκτικών μηχανισμών 22 δισ. ευρώ από το σύνολο των 54 δισ. δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. 

Όπως διευκρίνισε ο κ. Στασινόπουλος την ευθύνη του ελέγχου δεν την έχει πλέον το ΣΔΟΕ, αλλά η γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

 

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ ΦΩΤΙΑ

Οικονομία / Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Πάνω από 100 σπίτια με ολοκληρωτικές ή σοβαρές ζημιές - Πόσο είναι η ενίσχυση

Τα αρμόδια κλιμάκια ολοκλήρωσαν τις καταγραφές των ζημιών και από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων
THE LIFO TEAM