Καταργούνται με Προεδρικό Διάταγμα του υπουργού Δημόσιας Τάξης, το ιστορικό Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, τα οποία συστεγάζονται σε ενοικιαζόμενο κτίριο επί της οδού Λεωχάρους 4.
Σύμφωνα με την απόφαση, το κτίριο της οδού Λεοχάρους 4 είναι ακατάλληλο για τη στέγαση αστυνομικών υπηρεσιών, ενώ είναι ιδιαίτερα ευάλωτο σε επιθέσεις.
Το προσωπικό και των δύο Τμημάτων (150 άτομα) θα διανεμηθεί στα Αστυνομικά Τμήμα και τα Τμήματα Ασφαλείας Ομονοίας, Συντάγματος και Εξαρχείων.
Ελλάδα /
Λουκέτο στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Άφαντος για 6η μέρα ο Τούρκος επιχειρηματίας Χαλίτ Γιουκάι – Εξαφανίστηκε ενώ ταξίδευε προς Μύκονο

Το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» φώτισε την Ελλάδα – Εντυπωσιακές λήψεις από την Ακρόπολη ως τις ακτές της Ηπείρου

Η έλλειψη σεξουαλικών επαφών μπορεί να έχει θανάσιμες συνέπειες, σύμφωνα με νέα μελέτη

Κρήτη: Βίντεο από τη στιγμή της θανατηφόρας παράσυρσης πεζού από βαν στη Χερσόνησο

Βρετανός τουρίστας ήρθε στην Κέρκυρα για να αφήσει πίσω το πένθος και σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα
