"Καθαρά" τα δύο όπλα της επίθεσης στον Γερμανό πρέσβη

"Καθαρά" τα δύο όπλα της επίθεσης στον Γερμανό πρέσβη Facebook Twitter
2

Τα δύο καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην οικία του γερμανού πρέσβη σήμερα τα ξημερώματα φαίνεται πως δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλες τρομοκρατικές ενέργειες.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, από τη βαλλιστική έρευνα που έγινε στους 60 κάλυκες που περισυλλέγησαν στον τόπο της επίθεσης, τα δύο πολεμικά τουφέκια που χρησιμοποιήθηκαν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτι, δεν έχουμε να φάμε» -

Ελλάδα / Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτια μας, δεν έχουμε να φάμε» - Αύριο η εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα μέτρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι τα μέτρα και δεν υπάρχουν άλλα»
THE LIFO TEAM