“Δέρνω γυναίκες. Κόρναρε, αν είμαι κάθαρμα”

“Δέρνω γυναίκες. Κόρναρε, αν είμαι κάθαρμα” Facebook Twitter
3

Με έναν πρωτότυπο τρόπο τιμώρησε η 20χρονη Alisha Hessler τον Gabriel Urena από την Τάμπα της Φλόριντα, ο οποίος την κακοποίησε επειδή δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του.

 

Η 20χρονη γνώρισε τον Urena σε ένα νυχτερινό μαγαζί και εκείνος άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά. Όταν η νεαρή δεν ανταποκρίθηκε και του ζήτησε να σταματήσει, εκείνος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να την χτυπά επανειλημμένα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και διάσειση.

Η Alisha αποφάσισε να μην προχωρήσει στη δίωξη του Urena αλλά να τον τιμωρήσει παραδειγματικά.

Αφού είδε ότι εκείνος είχε μετανοήσει για ό,τι έκανε, του πρότεινε κι εκείνος συμφώνησε να καθίσει επί οκτώ ώρες σε πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης κρατώντας μια πινακίδα που θα έλεγε: "Δέρνω γυναίκες. Να κορνάρεις αν είμαι κάθαρμα".

"Δεν θα ήθελα να πάει φυλακή. Δεν θα αλλάξει, δεν θα του προσφέρει κάτι ο εγκλεισμός", δήλωσε η Hessler. Πάντως η απόφαση αυτή της 20χρονης δεν βρήκε σύμφωνη τη δικηγόρο της η οποία σχολίασε: "Γυναίκες πεθαίνουν κάθε μέρα λόγω κακοποίησης και άσκησης βίας από τους συζύγους τους. Το γεγονός ότι βάζουμε κάποιον να κάθεται κρατώντας μια πινακίδα μεταμέλειας στη μέση του δρόμου φέρνει στην επιφάνεια ένα πολύ σοβαρό θέμα αλλά δεν είναι αποτελεσματικό μέτρο".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια