Ήλιος και κρύο

Ήλιος και κρύο Facebook Twitter
0

Λιακάδα σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας αλλά με χαμηλές θερμοκρασίες και ορατότητα περιορισμένη κατά τόπους. Οι χαμηλότερες ελάχιστες στη Μακεδονία, όπου το θερμόμετρο θα δείξει ακόμη και τους μείον 6 βαθμούς.


Αττική

Λιακάδα με ανέμους Β-ΒΑ 3-5 και στα ανατολικά 6 Μποφόρ.Θερμοκρασία από 3-15 βαθμούς και στα βόρεια του νομού 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.



Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι ασθενείς και θερμοκρασία από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM