Πούτιν: “Οι Pussy Riot θα βγουν αλλά δεν τις λυπάμαι”

Πούτιν: “Οι Pussy Riot θα βγουν αλλά δεν τις λυπάμαι” Facebook Twitter
1

 

 Την απελευθέρωση των δύο φυλακισμένων μελών των Pussy Riot βάσει του νέου νόμου περί αμνηστίας προανήγγειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, χαρακτηρίζοντας παράλληλα “επαίσχυντη” τη διαμαρτυρία τους εναντίον του. θα απελευθερωθούν βάσει του νόμου περί αμνηστίας, αλλά χαρακτήρισε παράλληλα επαίσχυντη την “πανκ προσευχή” τους εναντίον του σε εκκλησία.

«Δεν λυπήθηκα που αυτά (τα μέλη των Pussy Riot) κατέληξαν πίσω από τα κάγκελα» , σημείωσε ο Πούτιν. «Λυπήθηκα που επιδόθηκαν σε μια τόσο επαίσχυντη συμπεριφορά, η οποία ήταν κατά την άποψή μου προσβλητική για την αξιοπρέπεια των γυναικών».

«Ξεπέρασαν όλα τα όρια», κατέληξε ο Ρώσος πρόεδρος που ανέφερε επίσης ότι ο νόμος περί αμνηστίας δεν έγινε για τις Pussy Riot και τα 30 μέλη της Greenpeace που κρατούνται στη Ρωσία.«Αυτή δεν συνδέεται ούτε με την Greenpeace, ούτε με αυτό το συγκρότημα», δήλωσε ο Πούτιν.


Η 24χρονη Ναντέζντα Τολοκονίκοβα και η 25χρονη Μαρία Αλιόχινα εκτίουν ποινή φυλάκισης δύο ετών και κανονικά πρόκειται να αποφυλακιστούν το Μάρτιο ενώ τα μέλη της Greenpeace  συνελήφθησαν στη διάρκεια διαμαρτυρίας εναντίον της εξόρυξης πετρελαίου στην Αρκτική. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: «Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα» - Επιβεβαίωσε ότι καταρρίφθηκε τρίτος πύραυλος από το Ιράν

Διεθνή / Τουρκία: «Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα» - Επιβεβαίωσε ότι καταρρίφθηκε τρίτος πύραυλος από το Ιράν

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την κατάρριψη δεύτερου βαλλιστικού πυραύλου που είχε εκτοξευθεί από το Ιράν - Βίντεο από το περιστατικό
THE LIFO TEAM
Η Βουλή της Σενεγάλης ψήφισε αυστηρότερο νόμο κατά των ομόφυλων σχέσεων

Διεθνή / Η Βουλή της Σενεγάλης αυστηροποιεί τις διώξεις ομοφυλοφίλων: «Δεν είναι της κουλτούρας μας»

Η Βουλή της Σενεγάλης ενέκρινε νομοσχέδιο που αυξάνει στα 10 χρόνια τη μέγιστη ποινή για ομόφυλες σχέσεις και προβλέπει κυρώσεις και για την προώθηση ή χρηματοδότησή τους.
THE LIFO TEAM
Αγιατολάχ Χαμενεΐ: Η σύζυγος του είναι ακόμη ζωντανή - Ψευδείς οι αναφορές για τον θάνατό της , λένε τα ιρανικά ΜΜΕ

Διεθνή / Αγιατολάχ Χαμενεΐ: Η σύζυγος του είναι ακόμη ζωντανή - Ψευδείς οι αναφορές για τον θάνατό της, λένε τα ιρανικά ΜΜΕ

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ κατά τη διάρκεια του πρώτου επίσημου μηνύματός του στον λαό του Ιράν, αξίζει να σημειωθεί πως δεν ανέφερε πουθενά τη μητέρα του
THE LIFO TEAM
Ισραήλ: «Οι τελευταίες μέρες ήταν οι πιο δύσκολες»: Η ζωή των κατοίκων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου

Διεθνή / Ισραήλ: «Οι τελευταίες μέρες ήταν οι πιο δύσκολες»: Η ζωή των κατοίκων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου

Οι κάτοικοι στο βόρειο Ισραήλ ζουν καθημερινά στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων, προσπαθώντας να κρατήσουν την κανονικότητα παρά τις συνεχείς επιθέσεις της Χεζμπολάχ και τις εκτοξεύσεις ιρανικών πυραύλων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια