Καφέ στη Νίκαια χρεώνει ακριβότερα τους αγενείς

Καφέ στη Νίκαια χρεώνει ακριβότερα τους αγενείς Facebook Twitter
12

Το καφέ Petite Syrah στη Νίκαια της Γαλλίας αποφάσισε να επιβραβεύει την ευγένεια και εφάρμοσε μια τιμολογιακή πολιτική όπου η τιμή του καφέ καθορίζεται από το πως παραγγέλνει το ρόφημα ο εκάστοτε πελάτης. 

Αν κάποιος ζητήσει απλά "έναν καφέ" θα πληρώσει ούτε λίγο ούτε πολύ 7 ευρώ. Αν πει "έναν καφέ παρακαλώ" η τιμή πέφτει στα 4,25 ευρώ. Αν πάλι ξεδιπλώσει όλους τους τρόπους ευγενείας και πει "καλημέρα, έναν καφέ παρακαλώ" δεν θα πληρώσει παραπάνω από 1,40 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ Φαμπρίς Πεπίνο δήλωσε σε τοπικά μέσα ότι η μέθοδος αυτή είναι ο δικός τους τρόπος να πουν "χαλαρώστε και συνεχίστε την ημέρα σας". Έχει παρατηρήσει ήδη πολλές αλλαγές στα επίπεδα ευγενείας των πελατών του. "Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας είναι μόνιμοι θαμώνες, οπότε έχουν αρχίσει να υπερβάλουν. Με αποκαλούν πολλές φορές μεγαλειώτατο". 

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM