No.1

Απόπειρα αυτοκτονίας από τη Βίκυ Σταμάτη

Απόπειρα αυτοκτονίας από τη Βίκυ Σταμάτη Facebook Twitter
14

Όπως μετέδωσε η Ιωάννα Μάνδρου του ΣΚΑΪ, απόπειρα αυτοκτονίας έκανε πριν από λίγο η Βίκυ Σταμάτη, όταν πληροφορήθηκε ότι θα μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές της Θήβας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε χρήση τοξικών ουσιών.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η κατάσταση της υγείας της.

Η κα. Σταμάτη έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών του συζύγου της από εξοπλιστικά προγράμματα και δεν της έχει δοθεί αναστολή στην έφεση.

14

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM