29χρονος προκάλεσε πανικό σε εμπορικό όταν άρχισε να πετάει δολάρια

29χρονος προκάλεσε πανικό σε εμπορικό όταν άρχισε να πετάει δολάρια Facebook Twitter
3

Ένας 29χρονος άνδρας προκάλεσε μίνι-πανικό όταν άρχισε να πετάει δολάρια από έναν όροφο εμπορικού κέντρου στη Μινεσότα των ΗΠΑ. Ο Serge Vorobyov πετούσε χαρτονομίσματα αξίας 1.000 δολαρίων ενώ τραγουδούσε το "Let it snow".

Ο ίδιος φαίνεται ότι δεν περνά και την καλύτερή του περίοδο. Βρίσκεται στη διαδικασία ενός διαζυγίου και έχασε πρόσφατα την επιχείρησή του. Ήλπιζε ότι η θετική κίνηση του με τα λεφτά στο εμπορικό με κάποιο τρόπο θα "γύριζε πίσω" και σε αυτόν. Μετά από αυτή την πρωτότυπη κίνηση κάλεσε τη γυναίκα του ώστε να προσπαθήσει να την κερδίσει ξανά, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τον άφησαν ελεύθερο έξω από το εμπορικό, αλλά έχασε το δικαίωμα να εισέρχεται σε αυτό για ένα χρόνο.

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM
Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Διεθνή / Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε η ίδρυση του νέου δήμου γύρω από το διαστημικό κέντρο της SpaceX – Φόβοι για ιδιωτικοποίηση δημόσιων χώρων και υπερεξουσίες στον Μασκ
LIFO NEWSROOM