Kλειστά λόγω κρύου τα σχολεία στη Νάουσα

Kλειστά λόγω κρύου τα σχολεία στη Νάουσα Facebook Twitter
2

Με απόφαση του δημάρχου Αναστάσιου Καραμπατζού τα σχολεία της Νάουσας σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα μείνουν κλειστά την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου λόγω των προβλημάτων θέρμανσης των μονάδων που οφείλονται στην υποχρηματοδότηση αλλά και την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.



Πριν από λίγες ημέρες καταβλήθηκε η τρίτη από τις τέσσερις δόσεις που καταβάλλονται κάθε χρόνο, όμως τα χρήματα δεν φτάνουν για την θέρμανση όλων των σχολείων της περιοχής.



Ήδη τις προηγούμενες ημέρες είχαν κλείσει σχολεία λόγω έλλειψης θέρμανσης ενώ υπήρξαν και διαμαρτυρίες γονέων έξω από το δημαρχείο.«Κάθε τρίμηνο έρχονται 78.000 ευρώ για να καλύψουμε όλα τα σχολεία, τα χρήματα αυτά είναι ελάχιστα», δήλωσε ο κ. Καραμπατζός.



2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Θλιβερό... κι αμόμα θλιβερότερο αν σκεφτείς και την κατάσταση στα Πανεπιστήμια... Τα παιδιά μας στερούνται βασικών δικαιωμάτων πλέον (εκπαίδευση, υγεία βλ. απεργία ΕΟΠΥΥ...) UNISEF Μ' ΑΚΟΥΣ? ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ...