Ραντεβού Σαμαρά με την υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ

Ραντεβού Σαμαρά με την υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Facebook Twitter
1

Συνάντηση με την Αμερικανίδα υπουργό Εμπορίου, Πένι Πρίτζκερ, που πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας, θα έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς.. Αναμένεται να συζητηθούν τα ζητήματα της οικονομικής κρίσης και της αντιμετώπισής της, αλλά  και θέματα διμερούς συνεργασίας και επενδύσεων στη χώρα μας από αμερικανικές εταιρίες.

Θα συζητηθεί επίσης το θέμα των διαπραγματεύσεων μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ για την συμφωνία ελεύθερου εμπορίου, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενόψει και της ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από τη χώρα μας.

Η συνάντηση αυτή χαρακτηρίζεται από κύκλους του Μαξίμου, ως «υψηλής σημειολογίας».

Η Πρίτζκερ είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία της προσεγγίζει τα 2 δισ. δολάρια.

Αύριο ο Πρωθυπουργός θα ταξιδέψει στο Βερολίνο, όπου θα έχει συνάντηση με την Άνκελα Μέρκελ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για ξυλοδαρμό συζύγου Απόστολου Λύτρα: Δυστυχώς δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

Πολιτική / Μαρινάκης για ξυλοδαρμό συζύγου Απόστολου Λύτρα: Δυστυχώς δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι, «στη συγκεκριμένη υπόθεση αυτό που μπορεί να κάνει μια κυβέρνηση, η εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία είναι να ψηφίζει νόμους που αποτελούν χρίσμα εργαλεία, όπως ο νέος ποινικός κώδικα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Θα εξάγει free wi-fi και στα states!!!!!!! Σατανικό σχέδιο για να ξεπεράσουμε σε εξαγωγές την Ισπανία η οποία με τη σειρά της ξεπέρασε τη Γερμανία, και μου θύμισε τον αλησμόνητο Σημίτη, ο οποίος πανηγύριζε γιατί επί των ημερών του ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας ήταν μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο της Σουηδίας!!!!