Για την επιβολής Ζαχαριαδικής τακτικής έκανε λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Τατσόπουλος στην ομιλία του στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος, με αφορμή την επίθεση εναντίον του, σε κάποιους που στοχοποιούν και χαρακτηρίζουν αργυρώνητους όποιους δεν είναι στην ομάδα τους.
Ζήτησε μάλιστα εξηγήσεις για τον κ. Μουλόπουλο αναρωτώμενος πως είναι δυνατόν να ξεπλένεται με την συμμετοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν επι δεκαετίες, υπήρξε διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ, και συμμετείχε ως πολιτικός συντάκτης και αρχισυντάκτης σε όλες τις βραδινές συσκέψεις της εφημερίδας.
"Δεν είμαι γελωτοποιός, ούτε βιζιτού, για κάποιους έγινα ξαφνικά ο εντεταλμένος της ΧΑ", τόνισε και πρόσθεσε "δεν αξίζει η Αριστερά να έχει τέτοια μικροψυχία. Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους μας και δεν χρειάζεται να σπιλώνουμε οποιονδήποτε".
Πολιτική /
Tι είπε ο Τατσόπουλος στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Επιστρέφει το Dentist Pass με διευρυμένα ηλικιακά κριτήρια - Ποιους αφορά
Το καλύτερο σουβλάκι της Ελλάδας θα το φας στα ΚΤΕΛ της Λιβαδειάς
Καρκίνος του δέρματος: Πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας
Ο Βαγγέλης Ντεζές φτιάχνει την «Ιλιάδα» και την «Οδύσσεια» με Lego
Possible Love: Ένα αριστούργημα για τον φθόνο
σχόλια