Άστραψε και βρόντηξε: 7 χιλιάδες κεραυνοί και αστραπές έπεσαν σε 24 ώρες

Άστραψε και βρόντηξε: 7 χιλιάδες κεραυνοί και αστραπές έπεσαν σε 24 ώρες Facebook Twitter
3

Με ένταση χτύπησαν από το βράδυ της Κυριακής τα καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα σε λιγότερο από 24 ώρες να πέσουν σε όλη την Ελλάδα περισσότεροι από 7 χιλιάδες κεραυνοί και αστραπές.

Στη Μεσσηνία με μέσο ύψος βροχής το Νοέμβριο στα 130 χιλιοστά, μόνο τις τελευταίες ώρες το ύψος της βροχής έφτασε τα 100  χιλιοστά.

Στην Αθήνα, η ισχυρή βροχόπτωση το απόγευμα, είχε ως αποτέλεσμα το ύψος της βροχής στα Λιόσια να φθάσει τα 75 χιλιοστά και στο Περιστέρι τα 45 χιλιοστά, σύμφωνα με τους σταθμούς του Αστεροσκοπείου,

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και αύριο Τρίτη, καθώς η ΕΜΥ προβλέπει  νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια