Βελτιώνεται ο καιρός

Βελτιώνεται ο καιρός Facebook Twitter
0

Βροχές και καταιγίδες στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, με βαθμιαία βελτίωση προβλέπει για σήμερα στη χώρα η ΕΜΥ. Άνεμοι ΒΑ 5-7 Μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια με τοπικές βροχές. Άνεμοι Β-ΒΑ 5 και στα ανατολικά 6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 16-21 βαθμούς. Στα βόρεια του νομού η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος ο καιρός με ανέμους Β-ΒΔ 4-5 και το πρωί πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 15-20 βαθμούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Ελλάδα / Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Σε κατάθεση προς το πειθαρχικό συμβούλιο, ο αστυνομικός της Βουλής εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όσα έχει καταγγέλλει η σύζυγός μου είναι εξωφρενικά και αναληθή
LIFO NEWSROOM