Ερντογάν: «Έμαθα φοιτητές και φοιτήτριες μένουν μαζί, αυτό δεν πρέπει»

Ερντογάν: «Έμαθα φοιτητές και φοιτήτριες μένουν μαζί, αυτό δεν πρέπει» Facebook Twitter
12

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες, έδωσε μια ακόμη «γεύση» της όλο και μεγαλύτερης συντηρητικοποίησης της τουρκικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες, ο Τούρκος Πρωθυπουργός δήλωσε «Έμαθα ότι σε κάποια φοιτητική εστία, φοιτητής μένει με φοιτήτρια. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό…», προσθέτοντας ότι «οι φοιτητές και οι φοιτήτριες δεν μπορούν να ζουν στο ίδιο οίκημα, αυτό είναι αντίθετο με τη συντηρητική-δημοκρατική δομή». Ο Τούρκος Πρωθυπουργός τάχθηκε και κατά του μεικτού συστήματος των φοιτητικών εστιών.

Μάλιστα, όπως τόνισε, η κυβέρνηση του σκοπεύει να ελέγξει την κατάσταση.

Πριν από μερικές ημέρες, η τουρκική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων είχε εκδώσει κάτι σαν «φετφά», για τα τατουάζ και στα σκουλαρίκια στους άνδρες, αναφέροντας πάντως ότι τα μακριά μαλλιά στους άνδρες είναι ανεκτά.

«Οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να μείνουν μακριά από την χρήση κοσμημάτων που είναι κατάλληλα για γυναίκες, γιατί ο προφήτης μας διέταξε: Οι άνδρες που προσπαθούν να μοιάζουν στις γυναίκες και οι γυναίκες που προσπαθούν να μοιάζουν στους άνδρες είναι ενάντια στο έλεος και τη χάρη του Θεού» ανέφερε η Διεύθυνση.


Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες είδε την έξοδο του καναλιού όπου εργαζόταν η παρουσιάστρια Γκιοζντέ Κανσού, λόγω του ντεκολτέ της που κυβερνητικό στέλεχος χαρακτήρισε «προκλητικό».
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Διεθνή / Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Ο Ερσίν Τατάρ απαντά στις επικρίσεις για πλήρη εξάρτηση του από την Τουρκία και ισχυρίζεται πως η ύπαρξη του Κυπριακού οφείλεται στις «σφαγές» Τουρκοκυπρίων από Ελληνοκύπριους το 1963-1964
LIFO NEWSROOM
Σχέδιο Ισραήλ για μαζική μεταφορά Παλαιστινίων στη Ράφα – «Οδικός χάρτης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Διεθνή / Σχέδιο Ισραήλ για μαζική μεταφορά Παλαιστινίων στη Ράφα – «Οδικός χάρτης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Το Υπουργείο Άμυνας θέλει να μετατρέψει τα ερείπια της Ράφα σε «ανθρωπιστική πόλη» υπό στρατιωτικό έλεγχο – Νομικοί κάνουν λόγο για σχέδιο εγκλεισμού και εκτοπισμού ολόκληρου του πληθυσμού της Γάζας
LIFO NEWSROOM
Πλημμύρες στο Τέξας: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί - Στα 28 τα νεκρά παιδιά στο Camp Mystic

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί - Στα 28 τα νεκρά παιδιά στο Camp Mystic

Ιδιαίτερα τραγική από τις πλημμύρες στο Τέξας ήταν η κατάσταση στο Camp Mystic, μια κατασκήνωση χριστιανικής οργάνωσης για κορίτσια - Διαμαρτυρίες για την έλλειψη έγκαιρης ειδοποίησης - Εκκλήσεις για σύγχρονα συστήματα συναγερμού
LIFO NEWSROOM
Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM