Δηλητηριώδεις αράχνες μέσα σε μπανάνες

Δηλητηριώδεις αράχνες μέσα σε μπανάνες Facebook Twitter
3

 

Δηλητηριώδεις αράχνες μέσα σε μπανάνες Facebook Twitter

Θανατηφόρες αράχνες εντόπισε οικογένεια μέσα σε μπανάνες, που αγόρασαν από σούπερ μάρκετ στη Μεγάλη Βρετανία. Όπως γράφει η Daily Mail, η Consi Tailor παρατήρησε κάποια περίεργα σημάδια στο δέρμα της, όταν δάγκωσε μια μπανάνα. Τότε είδε μια μικροσκοπική αράχνη να πέφτει στο χαλί και να τρέχει να κρυφτεί.

Όταν έστειλε τη φωτογραφία των αραχνών που είδε μέσα στις μπανάνες, σε εμπειρογνώμονες, αυτοί της είπαν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο δηλητηριώδη είδη του κόσμου, που ζει στη Βραζιλία και που μπορεί να σκοτώσει κάποιον μέσα σε δύο ώρες.

Δηλητηριώδεις αράχνες μέσα σε μπανάνες Facebook Twitter

Το επίσης ανησυχητικό ήταν ότι το σπίτι μπορεί να είχε γεμίσει από αυτούς του λιλιπούτειους δολοφόνους. Έτσι η οικογένεια αναγκάστηκε να μείνει για τρείς ημέρες σε ξενοδοχείο, μέχρι το σπίτι να απολυμανθεί.

Υπεύθυνος του σούπερ μάρκετ απ’ όπου η οικογένεια ψώνισε τις μπανάνες δήλωσε:  "Λυπούμαστε πολύ και ζητούμε συγνώμη από την κυρία Taylor. Έχουμε αυστηρούς ελέγχους στα εισαγόμενα προϊόντα σε όλα τα στάδια - από την υλοτόμηση μέχρι τη μεταφορά - σπάνια μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο."

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΤΡΑΜΠ ΒΑΝΣ

Διεθνή / Επίθεση Βανς κατά Ισραηλινών υπουργών: «Ο Τραμπ είναι ο μόνος σύμμαχος που σας έχει απομείνει»

Ο Βανς έστρεψε τα πυρά του ιδιαίτερα εναντίον του Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ και του Μπεζαλέλ Σμότριτς, δύο από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες της ακροδεξιάς πτέρυγας της κυβέρνησης Νετανιάχου
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διεθνή / Ο Μακρόν προειδοποιεί για «δύσκολες ημέρες» καθώς νέο κύμα καύσωνα πλήττει τη δυτική Ευρώπη

Θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών αναμένονται σε Γαλλία και Ισπανία, ενώ εκατομμύρια πολίτες ζουν σε περιοχές που έχουν τεθεί σε καθεστώς προειδοποίησης για ακραία ζέστη
THE LIFO TEAM
ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Η Βενετία εξετάζει τουριστικό τέλος εισόδου έως 50 ευρώ για να περιορίσει τον υπερτουρισμό

Το μέτρο θα αφορά όσους επισκέπτονται την πόλη αυθημερόν, ενώ ακόμη και όσοι διανυκτερεύουν θα υποχρεούνται να δηλώσουν την παρουσία τους σε ηλεκτρονική πλατφόρμα
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΧΙΤΖΑΜΠ

Διεθνή / Ιράν: «Μια σκληρή υπενθύμιση, αλλά και υπερηφάνεια» η υπόθεση της Παραστού που καταδικάστηκε σε 74 μαστιγώματα

Καλλιτέχνες και φορείς αντιδρούν στην καταδίκη της 29χρονης επειδή τραγούδησε χωρίς χιτζάμπ στο YouTube - «Η ανοχή απέναντι σε ένα καθεστώς που μαστιγώνει γυναίκες για τη φωνή τους, απλώς το ενθαρρύνει να συνεχίσει στον ίδιο τυραννικό δρόμο»
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια