Οργή της Google για τυχόν υποκλοπές της NSA από τα δεδομένα της

Οργή της Google για τυχόν υποκλοπές της NSA από τα δεδομένα της Facebook Twitter
1

Οργή εξέφρασε η Google για τις αποκαλύψεις περί ενδεχόμενων υποκλοπών,  από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες,  δεδομένων της εταιρείας.

«Είμαστε εξοργισμένοι με το σημείο όπου έχει φτάσει η κυβέρνηση για να υποκλέψει δεδομένα από τα ιδιωτικά μας δίκτυα, κάτι που υποδηλώνει την ανάγκη για άμεσες μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο Ντέιβιντ Ντράμοντ, επικεφαλής των νομικών συμβούλων της εταιρείας.

Ο νομικός εκπρόσωπος της Google διαβεβαίωσε ότι η εταιρία δεν επιτρέπει σε καμία κυβέρνηση πρόσβαση στα δεδομένα της.

Η αντίδραση αυτή ήρθε μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Ουάσιγκτον Ποστ», σύμφωνα με το οποίο, η NSA κατάφερε να «εισχωρήσει» τόσο στα κέντρα δεδομένων της Google όσο και της Yahoo. Με τον τρόπο αυτό απέκτησε πρόσβαση στα δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών.

Η Yahoo, από την πλευρά της διαβεβαίωσε ότι τα μέτρα της για την ασφάλεια είναι πολύ αυστηρά και ότι δεν έχει δώσει πρόσβαση στην NSA ή σε άλλες υπηρεσίες.

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΡΕΥΝΑ

Τech & Science / Τα επεξεργασμένα προϊόντα θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται σαν τσιγάρα παρά σαν τρόφιμα, προειδοποιούν οι ειδικοί

Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα έχουν φτιαχτεί για να προκαλούν εθισμό και να τρώμε περισσότερα, και οι ερευνητές λένε ότι θα έπρεπε να ρυθμίζονται όπως ο καπνός
THE LIFO TEAM
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μόριο στο Διάστημα που δίνει ενδείξεις για την προέλευση της ζωής

Τech & Science / Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μόριο στο Διάστημα που δίνει ενδείξεις για την προέλευση της ζωής

Ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση της προέλευσης της ζωής έκαναν επιστήμονες, εντοπίζοντας το μεγαλύτερο οργανικό μόριο που περιέχει θείο στο διαστρικό διάστημα
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΣ

Τech & Science / Βρήκαν τον πιο απομακρυσμένο και παλιό γαλαξία που έχει παρατηρηθεί ποτέ

Ο γαλαξίας MoM-z14 προσφέρει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ενδείξεις για το χρονολόγιο της ιστορίας του Σύμπαντος και για το πόσο διαφορετικό ήταν το πρώιμο Σύμπαν από ό,τι περίμεναν οι αστρονόμοι
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Πόσο αστείοι είστε εκεί στο Silicon valley! Αφού και η Google όφείλει την τεράστια επιτυχία της στισ πάρα πολύ καλές διασυνδέσεις που έχει με τις Αμερικάνικες Υπηρεσίες! Εδώ σχεδίασε γυαλιά για τα οποία πήρε εντολή να τα μετατρεψει και να τα εξελίξει για τον Αμερικάνικο Στρατό καθώς επίσης μαζι με το Facebook μοιράζονται τα πάντα με την NSA! Κοινώς φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!