Λαβρόφ: «Θα σας βοηθήσουμε να ανακάμψετε»

Λαβρόφ: «Θα σας βοηθήσουμε να ανακάμψετε» Facebook Twitter
2

Τη διαβεβαίωση ότι η Ρωσία θα βοηθήσει εμπράκτως την Ελλάδα να ανακάμψει έδωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ, στον Α. Σαμαρά, κατά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Καταγράφουμε την πρόοδο που υπάρχει και θα στηρίξουμε τις προσπάθειές σας, τόσο ηθικά όσο και πρακτικά, ενισχύοντας την εμπορική και οικονομική συνεργασία μας», είπε ο υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας, που ανέφερε ακόμη ότι αυτή η στήριξη δεν θα έχει μόνο τη μορφή της τουριστικής συνεργασίας αλλά θα επεκταθεί και σε εμπορικές συμφωνίες. Ο Ρώσος υπουργός έδωσε έμφαση και στην ενίσχυση του τουρισμού.

Από την πλευρά του ο Έλληνας Πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια στρατηγική σχέση, πολύ σημαντική και για τις δύο πλευρές και ευχαρίστησε τη ρωσική πλευρά για τη στήριξή της, ιδιαίτερα για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα. «Τα χρήματα των Ρώσων τουριστών, έπεσαν σαν βροχή σε μια αφυδατωμένη οικονομία», είπε χαρακτηριστικά.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
τελικά ναι, αν το δεις από την σκοπιά της γεωπολιτικής και μόνο, οι μόνοι που θέλουν η Ελλάδα να είναι ισχυρή είναι οι ρώσσοι, αυτοί έχουν άμεσο συμφέρον, Να ετοιμαζόμαστε για θέμα τσαμουριάς, σκοπιανό και θράκη, δυστυχώς κάποιοι φίλοι μας, μας θέλουν μικρούς, τριτοκοσμικούς, βαλκάνιους.