Γκοθάς με δίπλωμα

Γκοθάς με δίπλωμα Facebook Twitter
2

Ένα διεπιστημονικό ερευνητικό κέντρο αφιερωμένο στο κίνημα Gothic άνοιξε τις πύλες του στο Manchester Metropolitan University, την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του gothic φεστιβάλ.

Οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν τώρα την γοτθική κουλτούρα, καθώς σύμφωνα με τον διευθυντή του κέντρου, Linnie Blake, αφορμή υπήρξε η έκρηξη την τελευταία δεκαετία, των ακαδημαϊκών αναλύσεων που συνδέονται με το Gothic, των λογοτεχνικών κειμένων, των κινηματογραφικών έργων αλλά και των τηλεοπτικών σίριαλ.

«Το gothic κίνημα δεν είναι απλώς μια λαϊκή διασκέδαση. Είναι μια ισχυρή μορφή αφήγησης, που αποκαλύπτει πολλά για τους πιο βαθείς και σκοτεινούς φόβους μας, αυτό που είμαστε ως ανθρώπινα όντα, και για τον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία μας », τονίζει ο επικεφαλής του «Κέντρου Μελετών Gothic".

 Οι μαθητές που θα επιλέξουν να ακολουθήσουν αυτή την κατεύθυνση, θα συμμετάσχουν επίσης στην ανάπτυξη ενός επιστημονικού περιοδικού. Το περιοδικό «Σκοτεινές Τέχνες», ένα online περιοδικό των γοτθικών Σπουδών θα επανεξετάσει το έργο του κέντρου και θα συγκεντρώσει ακαδημαϊκούς και φοιτητές γύρω από την Gothic έρευνα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΚΙΝΑ

Διεθνή / WSJ: Οι ΗΠΑ συνδέουν κινεζικές δορυφορικές εικόνες με ιρανικό πλήγμα που σκότωσε τρεις Αμερικανούς στρατιώτες

Το εύρημα αποκαλύφθηκε λίγο πριν τη συνάντηση Τραμπ-Σι - Αμερικανοί αξιωματούχοι εξετάζουν το ενδεχόμενο κινεζικής βοήθειας για τον εντοπισμό αμερικανικών πολεμικών πλοίων
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Διεθνή / Ουγγαρία: Ο Πέτερ Μαγιάρ υπόσχεται κατάργηση των περιορισμών στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

«Μπορούμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι θα αλλάξουμε αυτό το σύστημα: δεν θα πρέπει να είναι ο υπουργός, ένας πολιτικός... αυτός που λαμβάνει την απόφαση σε τέτοιες περιπτώσεις», δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια