Mπλακ μέταλ συνταγές (και πολλή πλάκα!)

Facebook Twitter
3

Άργησα δύο μήνες να τον ανακαλύψω και ζητώ συγνώμη. Κάλλιο αργά όμως παρά ποτέ.

Ο Vegan Black Metal Chef είναι μία αποκάλυψη. Παρουσιάζει συνταγές σε μπλακ μέταλ μορφή, ευτυχώς με υπότιτλους- προσοχή όμως, όλα πρέπει να είναι vegan. Λεπτομέρειες: επιφάνεια κοπής με πεντάλφα, χατζάρα και μαύρα νύχια. Χρησιμοποιώντας τις φωτιές της Κολάσεως φτιάχνει φαγητά. Δεν θυμάμαι τι φαγητά γιατί έμεινα αποσβολωμένη παρακολουθώντας το βίντεο.

Το όνομά του είναι  Brian Manowitz και για καλή μας τύχη έχει δώσει συνέντευξη στο wired.com

Wired.com: τι κάνεις όταν δεν είσαι ο Vegan Black Metal Chef?

VeganBlackMetalChef: Κυκλοφορώ στο γαλαξία σώζοντας την ανθρώπινη (και άλλες) φυλή-ες από τα βέλη των κακών. Όχι, σοβαρά…παίζω σε μία μικρή μπάντα που λέγεται Illuminati.

Wired.com: Πως σου ήρθε να φτιάξεις κανάλι στο youtube με black metal συνταγές;

Vegan Black Metal Chef: Είχα βαρεθεί να απαντώ στην ερώτηση «τι τρώνε οι vegan;» Ακούω αυτή την ερώτηση συνέχεια. Η απάντηση είναι απλή αλλά ταυτόχρονα όχι και τόσο απλή.

Τι γίνεται όταν δεν υπάρχει αναλογία με τα χοτ ντογκ, τα χάμπουργκερ ή με άλλα κοινά φαγητά; Ξαφνικά η ερώτηση γίνεται πιο δύσκολη. Δεν μπορούμε απλά να λέμε «τρώω μπρόκολο και αρακά και κρεμμύδια κλπ» Χρειάζεται να δώσω ένα παράδειγμα. Τώρα μπορώ να λέω «δες τα βίντεο!»

Wired.com: Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;

VeganBlackMetalChef: Οποιοδήποτε είναι μαγειρεμένο πολύ καλά. Δεν έχω συγκεκριμένη προτίμηση. Μου αρέσουν όλα τα φαγητά που έχουν καλή γεύση. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι οι vegan τρώνε φασόλια και χώμα.

Wired.com: Στο βίντεο pad thai video (βλέπετε παρακάτω) συγκέντρωσε πολύ γρήγορα ένα εκατομμύριο views. Σοκαρίστηκες από την ανταπόκριση;

VeganBlackMetalChef: Ναι, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Χάρηκα πολύ που άρεσε στον κόσμο.

Wired.com: Οι συνταγές είναι δικές σου ή προέρχονται από αλλού;

VeganBlackMetalChef: Είναι όλες δικές μου και όλες είναι από αλλού. Είναι όλες δικές μου αλλά τίποτα δεν ξεπηδάει μόνο του. Συνδυάζω συμβουλές που μου δίνουν άλλοι.

Wired.com: Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτιάξεις ένα βίντεο από την αρχή μέχρι το τέλος;

VeganBlackMetalChef: Για περίπου δύο εβδομάδες δουλεύω πάρα πολύ. Το βίντεο είναι το εύκολο…ο ήχος είναι που παίρνει καιρό.

Wired.com: Ποια είναι τα αγαπημένα σου συγκροτήματα;

Vegan Black Metal Chef: Dimmu BorgirEmperorImmortalNaglfarSlayerMetallicaTool.

Γεύση
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM
Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

3 σχόλια