ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Στουρνάρα, για το κατοχικό δάνειο

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Στουρνάρα, για το κατοχικό δάνειο Facebook Twitter
1

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα για το κατοχικό δάνειο. Ο υπουργός ερωτώμενος σχετικά, στη συνέντευξη το στο Star χαρακτήρισε την υπόθεση «ιστορία του χθες», επισημαίνοντας πως η παρούσα συγκυρία «δεν είναι η κατάλληλη στιγμή» για τέτοιου είδους διεκδικήσεις.

 «Αφορά μια ακριβή ιστορία του χθες. Εγώ είμαι εδώ για να δω το μέλλον. Αυτή η στιγμή, που πάμε να λύσουμε μια και έξω το πρόβλημα του ελληνικού χρέους ίσως δεν είναι η καταλληλότερη», είπε ο κ. Στουρνάρας, συμπληρώνοντας ότι περιμένει τη γνωμάτευση του Νομικού Συμβουλίου για να δει πώς θα προχωρήσει.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν Μανώλης Γλέζος και Παναγιώτης Κουρουπλής, εκφράζουν την έκπληξη τους για τις δηλώσεις του υπουργού και τον  κατηγορούν ότι ευθυγραμμίζεται πλήρως με τον Σόιμπλε. Καλούν δε τη συγκυβέρνηση να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Σημειώνουν ακόμη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι με τις δηλώσεις αυτές ο κ. Στουρνάρας αφήνει εκτεθειμένους Βενιζέλο και Αβραμόπουλο.

Αντίδραση υπήρξε και από τους ΑΝΕΛ, διά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Νότη Μαριά, ο οποίος καταλογίζει στον κ.Στουρνάρα ότι είναι προκλητικός και πως ταυτίζεται με τη γραμμή Σόιμπλε, προετοιμάζοντας το έδαφος «ώστε η κυβέρνηση να υποκύψει σε αυτό το κεφαλαιώδες εθνικό ζήτημα».

1

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Πολιτική / Ανακοινώθηκαν 21 νέα πρόσωπα που συμπαρατάσσονται με το ΠΑΣΟΚ

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε την κινητοποίηση των δυνάμεων της παράταξης, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και το ιδιωτικό χρέος
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Παρατείνουμε έως τις 15 Νοεμβρίου την επιδότηση των καυσίμων

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στην κυριακάτική ανασκόπησή του στο πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας», στη διάθεση φθηνότερου πετρελαίου στους αγρότες, καθώς και σε παρεμβάσεις για την προστασία των εργαζομένων και του περιβάλλοντος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια