Ο Κασιδιάρης ήξερε ποιος είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας

Ο Κασιδιάρης ήξερε ποιος είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας Facebook Twitter
10

Ενήμερος για τα στοιχεία προστατευόμενου μάρτυρα που έδωσε στις αρχές πληροφορίες για τη δράση της Χ.Α., εμφανίστηκε στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο βουλευτής της Χ.Α. γνώριζε το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του μάρτυρα, ενώ είπε στον ανακριτή ότι πρόκειται για  άτομο που δεν έχει καμία ηθική, ότι ζητούσε χρήματα από τη Χρυσή Αυγή, ότι προερχόταν από τους ΑΝΕΛ και πως  εκδιώχθηκε από την οργάνωση λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία του προστατευόμενου μάρτυρα συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία και μοιράστηκαν από λάθος ΚΑΙ στους 50 περίπου δικηγόρους των κατηγορουμένων για τη δράση της Χ.Α.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM