Update: Υπό καθεστώς προστασίας καταθέτει ο μάρτυρας-κλειδί για τη Χ.Α.

Update: Υπό καθεστώς προστασίας καταθέτει ο μάρτυρας-κλειδί για τη Χ.Α. Facebook Twitter
1

Update 17.42: Υπό καθεστώς προστασίας καταθέτει αυτή την ώρα μάρτυρας-κλειδί για τη δράση της Χ.Α. στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των 32 δικογραφιών, που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις μελών της οργάνωσης. Ο μάρτυρας, που έφτασε στον Άρειο Πάγο υπό άκρα μυστικότητα,  καταθέτει υπό το καθεστώς της προστασίας μαρτύρων και χαρακτηριστικό είναι ότι παρούσα στην κατάθεση του είναι και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.


Έτοιμος να καταθέσει για τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς  των επιθέσεων της Χ.Α., είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μάρτυρας-κλειδί.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν ο συγκεκριμένος μάρτυρας αποφασίσει τελικά να καταθέσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δεν αποκλείεται να μπει σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Χθες το πρωί από το γραφείο του εισαγγελέα πέρασαν για να καταθέσουν κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κομμάτων ενώ σήμερα το πρωί κατέθεσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς ο οποίος σε δηλώσεις του,  επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την «ανοχή που δείχνει απέναντι στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής».

Στον αντεισαγγελέα, έχουν επίσης κληθεί να καταθέσουν  ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Σωτηρέλης, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, Σωτήρης Πουλικογιάννης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι Αιγυπτίων και Πακιστανών θυμάτων της Χρυσής Αυγής.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM