Τη Βουλή απασχόλησε η δολοφονία στο Κερατσίνι

Τη Βουλή απασχόλησε η δολοφονία στο Κερατσίνι Facebook Twitter
5

Τη Βουλή απασχόλησε σήμερα το πρωί το ζήτημα της δολοφονίας του 34χρονου στο Κερατσίνι, με τον υπουργό Δικαιοσύνης να καταδικάζει τη βία από τη Χ.Α. και να διαβεβαιώνει ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί.

Σε ιδιαίτερα έντονο τόνο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης, είπε ότι θα πρέπει να συλληφθούν οι δράστες και «να σαπίσουν στη φυλακή».

Από την πλευρά του ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης εξέφρασε τη «λύπη» του για το συμβάν…         Το πρωί είχε χαρακτηρίσει «αθλιους και συκοφάντες», όσους συνέδεαν τη δολοφονία με τη Χ.Α., απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις.

Όμως οι τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης που σύμφωνα με το Ποντίκι, ονομάζεται Γιώργος Ρουπακιάς, παραδέχτηκε ότι είναι χρυσαυγίτης.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM