Έρχονται αυξήσεις και πάλι στα μέσα μεταφοράς

Έρχονται αυξήσεις και πάλι στα μέσα μεταφοράς Facebook Twitter
15

Αυξήσεις 25% στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών προανήγγειλε χθες ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, λέγοντας ότι προβλέπονται από το Μεσοπρόθεσμο. Το θέμα πάντως, θα ξεκαθαρίσει, όπως είπε ο υπουργός, αν θα υπάρξει αύξηση ή όχι καθώς η επιβολή της συναρτάται απόλυτα από τη μείωση της κρατικής επιδότησης για τις συγκοινωνίες.

Το διάστημα αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση μεταξύ των υπουργείων Οικονομικών και ΥΠΟΜΕΔΙ για να καθοριστεί το ύψος της επιδότησης και κατά πληροφορίες το ΥΠΟΙΚ προτείνει σημαντική μείωση.

Σε περίπτωση που η αύξηση γίνει, το ενιαίο εισιτήριο θα πάει στο 1,75 ευρώ ενώ θα αύξηση θα υπάρχει και στις τιμές των άλλων εισιτηρίων.

Ο υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης, τα έβαλε με όσους αποφεύγουν να πληρώσουν εισιτήριο, κάνοντας λόγο για αντικοινωνικό φαινόμενο. «Είναι χειρότερο από τη φοροδιαφυγή, διότι με τα λεωφορεία δεν ταξιδεύουν οι πλούσιοι αλλά οι καθόλου έχοντες», είπε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM