Κροκόδειλος άρπαξε 24χρονο μπροστά στους φίλους του, στην Αυστραλία

Κροκόδειλος άρπαξε 24χρονο μπροστά στους φίλους του, στην Αυστραλία Facebook Twitter
10

Ένας κροκόδειλος άρπαξε 24χρονο, την ώρα που διέσχιζε ποταμό στη βόρεια Αυστραλία. Το περιστατικό έγινε μπροστά σε φίλους του νεαρού.

Το θύμα γιόρταζε χθες μαζί με τους φίλους του, όταν, κάποια στιγμή,  αποφάσισε να βουτήξει μαζί με έναν από αυτούς στο ποτάμι της Βόρειας Επικράτειας. Και τούτο παρά το ότι γνώριζαν πως σε αυτό ζουν κροκόδειλοι που φτάνουν σε μήκος τα επτά μέτρα και ζυγίζουν ένα τόνο.

"Τον κοιτούσαν να διασχίζει τον ποταμό. Μετά είδαν τον κροκόδειλο που τον άρπαξε στα σαγόνια του ", είπε ο αστυνομικός Τζοφ Μπάνερτ.

Η αυστραλιανή αστυνομία προσπαθεί μάταια να βρει το πτώμα του νεαρού άνδρα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα. Σήμερα μάλιστα, η  αστυνομία σκότωσε τον μεγαλύτερο κροκόδειλο που ζούσε στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός άνδρας και ο φίλος του αγνόησαν τις προειδοποιήσεις των αρχών για την παρουσία κροκοδείλων σ τον ποταμό, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χλμ από το Ντάργουιν.

"Στην περιοχή αυτή βρίσκεται ένας από τους ποταμούς με το μεγαλύτερο πληθυσμό κροκοδείλων, υπάρχει ένας μεγάλος κάθε δύο χιλιόμετρα", σχολίασε εργαζόμενος στο δήμο.

Από τη δεκαετία του 1970, οι κροκόδειλοι προστατεύονται στην Αυστραλία και έκτοτε ο αριθμός τους δεν έχει πάψει να αυξάνεται. Τον περασμένο Δεκέμβριο κροκόδειλος μήκους τεσσάρων μέτρων άρπαξε ένα εννιάχρονο παιδί στη Βόρεια Επικράτεια.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Διεθνή / Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν ή ανακατευθύνθηκαν μετά τις επιθέσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Ποια είναι τα δικαιώματα αποζημίωσης, τι προβλέπεται για την ασφαλιστική κάλυψη και πώς οργανώνονται οι πτήσεις επαναπατρισμού
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Διεθνή / Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Περίπου 8 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις για την εικονική απασχόληση της συζύγου του που οδήγησαν στην καταδίκη του για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος - Το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσει
LIFO NEWSROOM