Αποτάχθηκε υπαξιωματικός του λιμενικού για κατάχρηση χρημάτων

Αποτάχθηκε υπαξιωματικός του λιμενικού για κατάχρηση χρημάτων Facebook Twitter
1

Κατάχρηση ποσού που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ έκανε ο υπαξιωματικός  του λιμενικού σώματος που αποτάχθηκε, μετά από απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ.Βαρβιτσιώτη.

Ο υπαξιωματικός παραδέχτηκε ότι καταχράστηκε το ποσό, ενώ είχε δημιουργήσει και σημαντικό έλλειμμα στην υπηρεσία του από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Το ακριβές ύψος του ελλείμματος θα προσδιοριστεί με την έκδοση τελικού Πορίσματος της Επιτροπής Διαχειριστικού Ελέγχου. Η όλη υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο ναυτοδικείο Πειραιά.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΔΟΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ

Ελλάδα / Ρόδος: Με χειροβομβίδα του 1967 σκοτώθηκε ο 19χρονος, σύμφωνα με εμπειρογνώμονα της οικογένειας

Ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας μίλησε για το συμβάν στη Ρόδο με τον νεκρό 19χρονο - Ξεκαθάρισε πως οι κανονισμοί του ΝΑΤΟ απαιτούν αυστηρές συνθήκες φύλαξης για τις χειροβομβίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια