Η Κίνα απαγορεύει την ανέγερση κυβερνητικών κτηρίων

Η Κίνα απαγορεύει την ανέγερση κυβερνητικών κτηρίων Facebook Twitter
0

Η Κίνα απαγόρευσε την ανέγερση νέων κυβερνητικών κτηρίων για πέντε χρόνια με σκοπό να κατευνάσει την οργή του κόσμου για τη διαφθορά στην κρατική γραφειοκρατία.

Μεγαλειώδη κυβερνητικά κτήρια με τεράστια γραφεία και φανταχτερό φωτισμό έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό σε πολλές πόλεις της Κίνας. Στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελούν τα πιο εντυπωσιακά κτήρια της πόλης. Ο νέος πρόεδρος Xi Jinping έχει δεσμευτεί ότι θα περιορίσει τη μεγαλοπρέπεια και σπατάλες της κρατικής και κομματικής μηχανής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM