Οι "τυφλοί" στα νησιά συνεχίζουν να βρίσκουν το φως τους ως δια μαγείας.

Οι "τυφλοί" στα νησιά συνεχίζουν να βρίσκουν το φως τους ως δια μαγείας. Facebook Twitter
5

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις με τα "μαϊμού" επιδόματα 200 ευρώ το μήνα που έπαιρναν πολλοί κάτοικοι στα νησιά. Όπως διαβάζουμε στο ΑΠΕ στην Κάλυμνο κλήθηκαν για επανέλεγχο 156 άτομα, εκ των οποίων δεν προσήλθαν τέσσερις. Από τους 152 που εξετάσθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οι 100 δεν ήταν τυφλοί (ποσοστό 65,79%). Αντίστοιχα, στη Ρόδο, κλήθηκαν 131 επιδοματούχοι, και από τους 125 που εξετάστηκαν, οι εννέα διαπιστώθηκε δεν ήταν τυφλοί (7,20%).

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης εκφράζει "απογοήτευση και οργή", αλλά κανείς δεν μας εξηγεί πώς έχουμε φθάσει στο 4ο χρόνο με μνημόνια και τέτοια κρούσματα συνεχίζουν να αποκαλύπτονται.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ελλάδα / Κάμερες στην Αττική: Τα πρώτα αποτελέσματα, σε ποιους δρόμους υπάρχουν - Πάνω από 1.000 παραβάσεις σε 4 ημέρες

Η πιλοτική εγκατάσταση καμερών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα σε οκτώ σημεία υψηλής επικινδυνότητας στην Αττική
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Δεν θα περασει η ιταμη προσπαθεια συκοφαντησης του αγωνιζομενου Ελληνικου λαου με παρομοια αρθρα.Ειμαστε ολοι τυφλοι και μας ψεκαζουν συνεχως! Αερααααα!