Πελάτισσα έμεινε γυμνόστηθη σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Πελάτισσα έμεινε γυμνόστηθη σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης Facebook Twitter
11

Γυναίκα αναστάτωσε τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου Verso της Νέας Υόρκης, όταν κατά τη διάρκεια του δείπνου έβγαλε τη μπλούζα της και έμεινε τόπλες, μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του καταστήματος. Ο σύντροφος της έβγαλε μια φωτογραφική μηχανή και άρχισε να την τραβάει φωτογραφίες.

Ο ιδιοκτήτης του Verso, Labinot Baraliu, έσπευσε πάνω στο τραπέζι και ζήτησε επιτακτικά από την γυναίκα να ξαναβάλει την μπλούζα της, όμως εκείνη επικαλέστηκε το νόμο, τον οποίο πρόσφατα «υπενθύμισε» δικαστικά μια άλλη κάτοικος της Ν.Υ. κερδίζοντας το δικαίωμα να κυκλοφορεί γυμνόστηθη στους δρόμους. Ωστόσο, επειδή ένα εστιατόριο όπως το Verso είναι μια ιδιωτική επιχείρηση, τους κανόνες τους βάζει η ιδιοκτησία του, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

Πελάτισσα έμεινε γυμνόστηθη σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης Facebook Twitter

Τελικά, μετά την συζήτηση με τον ιδιοκτήτη, το ζευγάρι αποχώρησε από το εστιατόριο.  

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM