Καψής: «Η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα εκπέμψει μέσα στα επόμενα 24ωρα»

Καψής: «Η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα εκπέμψει μέσα στα επόμενα 24ωρα» Facebook Twitter
2

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΜΕΓΚΑ εμφανίστηκε ο αρμόδιος για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση υπουργός Παντελής Καψής, ο οποίος τόνισε ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα εκπέμψει και πάλι. Όπως τόνισε, αν χρειαστεί, η εκπομπή θα γίνει εκτός ραδιομεγάρου αρχικά, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να επέμβουν τα ΜΑΤ.

Το μεσημέρι θα έχει νέα συνάντηση με τους εργαζόμενους με μοναδικό «αγκάθι», όπως είπε, τις τρίμηνες συμβάσεις που προτείνει η κυβέρνηση.

Για όσους αποχωρήσουν ο υπουργός είπε ότι θα ισχύσουν κίνητρα που ισχύουν στο δημόσιο για την κινητικότητα

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της

TV & Media / Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της

«Φαντάσου τι μπορεί να είχε γίνει αν είχα δείξει το πρόσωπο του μωρού, τι θα γινόταν και που θα μπορούσε να παίξει» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ελπίζω μόνο να επιστρατεύσει τον αδελφό του το Μανώλη για το περθενικό δελτίο ειδήσεων του "νέου" σταθμού, του ΝΕΡΙΤ (το Ι σημαίνει ίντερνέτ), να γελάσουμε και 'μεις λίγο. Ουφ πάω να πιώ νερό του Καματερού, που τόχω κάβα, μπάς και συνέλθω!!!