Βορίδης: «Καμία πικρία…»

Βορίδης: «Καμία πικρία…» Facebook Twitter
8

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης τα δημοσιεύματα που τον θέλουν «ιδιαιτέρως δυσαρεστημένο» με το γεγονός ότι δεν έγινε υπουργός στη νέα κυβέρνηση.

Ο κ. Βορίδης, εμφανίστηκε το πρωί στον Αντ1 και ερωτώμενος σχετικά με τη μη υπουργοποίηση του, κάτι που φαινόταν ιδιαιτέρως πιθανό με βάση όσα είχαν διαρρεύσει, απάντησε ότι  «είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να ορίσει την κυβέρνηση». Υποστήριξε δε ότι δεν είπε ποτέ ότι είναι ενοχλημένος.

Παραδέχτηκε ακόμη ότι έχει τη φιλοδοξία να γίνει υπουργός κάποια στιγμή αλλά «το γεγονός πως δεν έγινα δεν σημαίνει κάτι. Δεν αποδέχεσαι τον πρωθυπουργό για να σου κάνει τα χατίρια»,  είπε ο κ. Βορίδης και διέψευσε σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο δήμαρχο για την Αθήνα.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM